Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Çetin Alevi canlarla gönül gönüle

Başkan Çetin Alevi canlarla gönül gönüle

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Saim Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ziyarette bulunarak, Hacıbektaş etkinliklerine katılımları ile ilgili kendilerine destek olduğu

Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Adana Sube Baskani Saim Yilmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’e ziyarette bulunarak, Hacibektas etkinliklerine katilimlari ile ilgili kendilerine destek oldugu için tesekkür ettiler.

Baskan Soner Çetin, Alevi kuruluslariyla el ele gönül gönüle olduklarini ifade ederek, “Aleviler ülkemizde sevgiyi, saygiyi, hosgörüyü temsil etmektedir. Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi çok önemsedigimiz bir Alevi kurulusu. Bildiginiz gibi UNESCO 2021’i Haci Bektas Veli’yi anma yili ilan etti. Bununla ilgili vakifla birlikte çok önemli etkinlikler yaptik. Yil boyu bu etkinlikler devam edecek. Bu etkinliklerin toplumumuzda sevgi, saygi ve hosgörünün daha da gelismesine katkida bulunacaktir. Hepinize tesekkür ediyorum” dedi.

Haci Bektas Veli Anadolu Kültür Vakfi Adana Sube Baskani Saim Yilmaz da, kendilerine verdigi her türlü destekten dolayi Baskan Soner Çetin’e tesekkür etti. Çukurova Belediyesi ile birlikte birçok etkinlige imza atmaktan mutluluk duydugunu belirten Saim Yilmaz, “Sayin Baskanimiz Soner Çetin’in katkilariyla Hacibektas’ta yapilan etkinliklere katildik. Eylül ayinda asure etkinligimiz olacak. Asure etkinligi ve diger çalismalarimizla ilgili Baskanimizla muhabbet etmeye geldik. Her zamanki gibi sicak bir ilgiyle karsilastik. Verdigi tüm destekler için Baskanimiz Soner Çetin’e çok tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli