Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN DEMİR;ANNELERİMİZE BORCUMUZU HİÇ BİR ZAMAN ÖDEYEMEYİZ

BAŞKAN DEMİR;ANNELERİMİZE BORCUMUZU HİÇ BİR ZAMAN ÖDEYEMEYİZ

Öksüz Yetim ve Kimsesizleri koruma Derneği başkanı Ramazan Demir Anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Öksüz Yetim ve Kimsesizleri koruma Dernegi baskani Ramazan Demir Anneler günü münasebetiyle bir mesaj yayinladi

Baskan Demir Mesajinda  Karsiliksiz ve kosulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir degerle kiyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur annelik...

Anne sevgisi, insan yasaminin her evresinde var olan en anlamli duygulardan birisidir. Onlar karsiliksiz sevgileri, sefkatleri ve sonsuz özverileri ile basimizin tacidirlar. Bizi biz yapan degerleri barindiran annelerimiz, varliklariyla bizleri onurlandirmakta, gelecegimizi ellerinde sekillendirmektedirler.

Süphesiz ki, onlara olan vefa borcumuzu hiçbir sekilde ödeyemeyiz. Kaldi ki dünya da anne sevgisinin yerini dolduracak baska bir sevgi de yoktur. Çünkü onlar dünyanin en degerli ve kutsal varliklari olduklari gibi, onlara layik evlat olmak da bizlerin yerine getirecegi en önemli görevdir.

Kosulsuz sevgi ve sorumluluklarinin karsiliginda annelerimiz hatirlanmayi, deger görmeyi, saygiyi ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir.

Üzerimizde ödenmez haklari bulunan, sevgi, fedakarlik ve sabirlarini baska hiçbir degerle ölçemeyecegimiz annelerimiz her zaman bas tacimizdir.

Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarini bagrina basamayan, onlari kucaklayamamanin hüznünü yasayan, yüregi yarali tüm sehit annelerimizin her zaman yanlarindayiz.Onlar; yüregimizde sonsuza kadar yasayacak kahraman sehitlerimizin bize emanetidir.

Her çocuk annesini mutlu görmek ister. Çünkü annelerin mutlulugu, hem evlatlarinin hem de toplumun mutlulugudur. Mutlu ve huzurlu bir toplum için en büyük dilegimiz bütün annelerimizin mutlulugudur.
Bu duygu ve düsüncelerle, dünyanin en kutsal görevini üstlenen, varliklariyla hayatimiza anlam katan bütün annelerimizin Anneler Günü`nü kutluyor, saygi ve selamlarimi iletiyorum.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli