Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Erdem; “Amacımız hizmet, hedefimiz iktidar“

Başkan Erdem; “Amacımız hizmet, hedefimiz iktidar“

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan ve Yumurtalık Danışma Kurulu Toplantılarına katıldı.

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan ve Yumurtalik Danisma Kurulu Toplantilarina katildi.

Partilileri ile istisarelerde bulunan Baskan Erdem, “Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet üretiyor, partimizi kararlilikla iktidara tasiyoruz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan Ilçe Baskani Fikret Cirit ve yönetimi tarafindan gerçeklestirilen Danisma Kurulu Toplantisi, Murat Gögebakan Kültür Merkezi’nde büyük bir katilim ile gerçeklesti. Program, saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasi ile basladi. Il Baskani ve Milletvekillerinin konusmalarinin ardindan söz alan partililer süreci ve düsüncelerini paylasti.

Baskan Erdem; 'Iradeli ve Istikrarli Bir Sekilde Çalisiyoruz”

Danisma Kurulu toplantisinda konusan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Öncelikle Ilçe Baskanimiz Fikret Cirit ve yönetimine, Kadin Kollarimiza ve Gençlik Kollarimiza tesekkür ediyorum. Parti içi demokrasinin en güzel örneklerinden birisi olan, CHP Ceyhan Ilçe Danisma Kurulu Toplantimizi gerçeklestirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Partimizin gelecegi adina, birlik beraberligin anahtari önemli bir gün, daha da önemlisi ülkemizin gelecegi adina umutlarimizin yeserdigi önemli bir gün bugün. Bu önemli günde Adana’nin ilk kadin belediye baskani olarak, Ceyhan Belediye Baskani olarak kadinlarin gücü ile, kadinlarin inanci ile kadinlarin isigi ile birlik olmanin gururunu yasiyorum. Partimin siz kiymetli mensuplari ve örgütümüzün tüm kademeleri ile içinde bulundugumuz en zorlu süreçleri istikrarli, kararli bir sekilde asarak hizmet üretiyoruz” dedi.

“Biz Büyük Bir Aileyiz”

Genel Merkez basta olmak üzere partisinin tüm kademeleri ile sürekli istisare içerisinde oldugunu belirten Baskan Erdem; “Partimizin ilkeleri dogrultusunda çalismalarimizi sürdürüyoruz. Hatta ben sehir disina çiktigimda, ilk önce oranin il örgütüne ve ilçe örgütüne gidiyorum, istisarelerde bulunuyorum, benim evimmis gibi hissediyorum. Tarihi yerleri gezmektense, Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, il ve ilçe örgütleri ile bir arada olmak beni mutlu ediyor. Bölgemizde de hepinizle sürekli istisare içerisindeyim, partide kirginliklar, küskünlükler olmaz, biz çok büyük bir aileyiz” dedi.

“Kararlilikla Iktidara Yürüyoruz”

Ülkemizde seçim nabzinin yüksek oldugunu ve CHP’nin iktidara güvenle yürüdügüne vurgu yapan Baskan Erdem, “Yarin seçim olacakmis gibi hepimizin çok çalismasi gerekiyor. Bu anlamda ilçe örgütüyle belediye olarak bütün arkadaslarimizla ve meclis üyelerimizle birlikte hepimiz çok iyi çalismalar yapiyoruz. Ceyhan’da biz çok güzel seylere imzalar attik. Geldigimiz günden bugüne yapilan tüm projeleri bitirme çabasindayiz. Ceyhan Belediyesi olarak uzun ve sikintili süreçten geçiyoruz. Bu bir mazeret degildir. Bu yüzden biz daha da güçlenerek, daha siki adimlarla çok çalisarak partimizi iktidara tasimayi hedefliyoruz. Iktidara dogru emin adimlarla yürürken hep beraber kol kola girerek bu dönemi çok iyi degerlendirmeli ve çok daha fazla çalismaliyiz” ifadelerini kullandi. Baskan Erdem, Il Baskani Mehmet Çelebi, Adana Milletvekili Müzeyyen Sevkin ve Burhanettin Bulut, Il Kadin Kollari Baskani Oya Tekin ile Yumurtalik Ilçe Baskanliginin gerçeklestirmis oldugu Danisma Kurulu toplantisina da katildi.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false