Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Erdem çalışmaları yerinde inceledi...

Başkan Erdem çalışmaları yerinde inceledi...

Başkan Erdem; 'Asfalt Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor'

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Ilçe genelindeki tüm çalismalari yerin de incelemeye devam ediyor.
Abdulkadir Aga Caddesi Elektrikçiler ve çevresindeki sokak'da yol yapim ve asfalt çalismalarini yerinde inceleyen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, vatandaslarla ve esnafla bir araya geldi. Sorunlari dinleyerek ilgili birimlere yönlendiren Baskan Erdem; 'Tüm esnaf kardeslerimizin sorunlarini tek tek yerine getirecegiz' dedi.

Abdulkadir Aga Caddesi elektrikçiler ve çevresindeki sokak'da yol yapim ve asfalt çalismalarini yerinde inceleyen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Esnaf kardeslerimizle bir araya gelerek Ilçemiz genelinde devam eden yol çalismalari hakkinda fikir alisverisinde bulunduk.

Yapacak oldugumuz tüm çalismalarimiz da bizleri destekleyen esnaf kardeslerime çok tesekkür ederim. Abdulkadir Aga Caddesinin tüm sokaklarinda yol sorununu çözerek esnaf kardeslerimiz ve vatandaslarimizin yüzünü güldürecegiz. Tüm Ceyhan'da asfalt çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Yeni yolunuz hayirli ugurlu olsun' dedi.

CEYHAN BELEDIYESI EKIPLERI ARI GIBI ÇALISMAYA DEVAM EDIYOR

Bu arada Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü, Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri Ceyhan'da ari gibi çalismaya devam ediyor. Ceyhan Belediyesi, Temizlik Isleri Müdürlügü ve Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri ilçe genelinde temizlik çalismalarini yürüterek, ekipler çöplerin toplanmasi ve süpürülmesinin yani sira çevre görüntüsünü bozan dal, kati atik ve molozlari temizleme çalismalarina devam ederek yogun mesai harciyor. Ceyhan'i piril piril yapan ekipler yesili ve dogayi korumak için canla basla çalismalarina ediyor.

Resim önizlemesi

 

Ilçenin temizligine önem verdiklerini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Park, bahçe, kaldirimlar ve refüjlerde çim biçme ile yabani otlarin temizliklerini araliksiz sürdürüyoruz. Öte yandan çevre görüntüsünü bozan dal ve kati atiklari temizleme çalismalarimiz devam ediyor. Belirledigimiz program dahilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde park ve bahçelerin yani sira, vatandaslarimizin taleplerini degerlendirmeye alarak yabani otlarin olustugu bölgelerde çevre düzenlemesi yapiyorlar. Ceyhan'imizin çehresini güzellestiriyor, hemserilerimizin yasam alanlarini temiz ve bakimli olmasi için özen gösteriyoruz ayni zaman da amacimiz tertemiz bir Ceyhan' dedi.

Resim önizlemesi



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli