Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN ERDEM HATAY'DA ZİYARETLERDE BULUNDU

BAŞKAN ERDEM HATAY

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel'i makamlarında ziyaret etti.

BASKAN ERDEM HATAY'DA ZIYARETLERDE BULUNDU
Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Doç. Dr. Lütfü Savas ve Defne Belediye Baskani Ibrahim Güzel'i makamlarinda ziyaret etti.
Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem ve CHP Ilçe Baskani Fikret Cirit, Hatay Büyüksehir Belediye Baskani Doç. Dr. Lütfü Savas ve Defne Belediye Baskani Ibrahim Güzel'i makamlarinda ziyaret ederek yapilan hizmetler hakkinda ve yapilacak olan projeler hakkinda bilgi alisverisinde bulundu. Baskan Erdem; 'Samimi ve sevgi dolu ev sahipligi için tesekkür ediyorum. Bugün Hatay' da Belediye Baskanlarimizi ziyaretler de bulunduk. Ilçemiz de yapilan çalismalar hakkinda bilgiler vererek fikir alisverisinde bulunduk. Amacimiz belediye baskanlarimizla samimi olmak ve yapacak olduklarimizi daha iyi bir sekilde yapmak. El ele vererek tüm projelerimizi duyurmak ve güzel seylere imza atmak.' dedi.
Ziyaretten dolayi memnuniyetini ifade eden Doç. Dr. Lütfü Savas, Hatay’da gerçeklestirilecek olan EXPO 2021 organizasyonu, Hatay Deniz Otobüsü(HADO) ve birçok önemli projeleri Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem’e anlatti.


  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false