Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Filik ; Bayramlar Yüce Milletimizin Kardeşlik Hukukunun Pekiştiği Günlerdir

Başkan Filik ;  Bayramlar Yüce Milletimizin Kardeşlik Hukukunun Pekiştiği Günlerdir

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK' Ramazan Bayramı dolayısıyla bir Mesaj yayınladı ;

 Yumurtalik Belediye Baskani Türkes FILIK' Ramazan Bayrami  dolayisiyla bir Mesaj yayinladi ;

Bayramlar Yüce Milletimizin Kardeslik Hukukunun Pekistigi Günlerdir. diyen Baskan Filik,açiklamalarini su sekilde sürdürdü:Kardeslik hukukumuzun pekistigi bir bayrama daha kavusmanin mutlulugunu ve huzurunu yasiyoruz. Bizleri Mübarek Ramazan Bayramina kavusturan Yüce Rabbime hamd olsun.

Bayramlar küskünlerin baristigi, kardeslik ortaminin tesis edildigi, fitre vasitasiyla yardimlasma duygularinin arttigi nadir günlerdendir. Ümidim odur ki bu duygularin sadece bayramlarla sinirlandirilmayarak tüm yila hatta bir ömre sigdirilmasidir. 

Içinde bulundugumuz mübarek günlerde; Covid-19 illetinden tüm insanligin en kisa sürede kurtulmasini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Kiymetli hemserilerimizin sosyal mesafe kurallarina uyarak Ramazan Bayrami ile ilgili dini vecibelerini yerine getirmelerini rica ediyorum.

DEVLET'in milleti ile birlikte; Gerek ekonomik, gerek askeri, gerekse sosyal yönden daha da gelismis bir Türkiye'de nice bayramlara kavusmasi ümidiyle; bizlerin, huzurlu bir bayram geçirmemiz için, evlerinden, ailelerinden uzakta görevi basinda olan güvenlik güçlerimiz ile vatan için canlarini feda eden aziz sehitlerimizin aileleri basta olmak üzere milletimizin bayramini kutluyorum. açiklamasinda bulundu 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli