Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN HÜLYA ERDEM’DEN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN HÜLYA ERDEM’DEN 23 NİSAN MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

BASKAN HÜLYA ERDEM’DEN 23 NISAN MESAJI

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayinladi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Dünya Lideri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarina armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 101. kurulus yil dönümü nedeniyle kutlama mesaji yayimlayan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Gelecegimizin teminati, ülkemizin mesalesi tüm çocuklarimizin bayramini cani gönülden kutluyorum” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni salgin münasebeti ile coskuyla kutlayamadiklarini ifade eden Baskan Erdem, “El ele, gönül gönüle, cosku içerisinde kutladigimiz bayramlarimizi çok özledik. Ülkemizin içerisinde bulundugu Pandemi süreci dolayisiyla etkinlikler düzenleyemiyoruz. Inaniyoruz ki! Bu günler geçecek ve ezelden bugüne, içimizdeki ayni cosku ve ayni ruhla atalarimizdan bize emanet Cumhuriyetimizin milli bayramlarini hep beraber coskuyla kutlayacagiz. Ulusun birlik ve beraberligi ile tüm dünya çocuklarina ithaf edilmis bu önemli günün 101. yil dönümünde milletimizin geleceginin çocuklarda oldugunu ifade eden basta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz silah arkadaslarini, sehit ve gazilerimizi minnet ve sükran ile aniyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramimizi kutluyorum. “ dedi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli