Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN KALKAVAN;CEYHANSPOR YÜKSELEN TAKIM OLACAK

BAŞKAN KALKAVAN;CEYHANSPOR YÜKSELEN TAKIM OLACAK

CEYHAN SPORDA HEDEF GELECİĞİN TAKIMINI YARATMAK

Türkiye futbol 3.liginde mücadele eden Ceyhanspor'da Baskan Metin Kalkavan hedeflerinin gelecek akademiyi kurmak oldugunu açikladi.

Medya mensuplariyla bir araya gelen Yesil-Beyazli kulübün baskani Metin Kalkavan'in yani sira toplantida Sportif Direktör Alper Aslan ve Teknik Direktör Serhat Koç'ta hazir bulundu. Baskan Kalkavan takimi olustururken bir hedef ortaya koyduklarini söyleyerek 'yeni bir kadro olusturduk. Daha çok yarina bakiyoruz, genç bir ekibe sahibiz. Projemiz var. Bu olmazsa bende buraya gelmezdim. Yurt disinda bulundum. Gelecek akademiyi kurmak istiyoruz. Alt yapiya çok önem veriyoruz. Hollanda'dan Ultrecht'i örnek aliyoruz. Alt yapida yetistirip, dünyaya açilmak istiyoruz. Çok yetenekli oyuncular bu bölgeden çikiyor. tarih bunu gösteriyor. Demirspor kulübüyle iyi iliskilerimiz var. Adanaspor'lada sicak temaslarimiz var. Ceyhan ilçe takimi olabilir ama potansiyel olarak kuvvetli bir yer. Burayi harekete geçirmek istiyoruz. 3.lig ortalamalarinda federasyon tesvigini en çok alan kulüp olacagiz. Iki hafta içeride oynayacagiz, bu maçlar bizim için çok önemli' dedi.

ASLAN;PROJE ENDEKSLI TAKIM OLACAGIZ

Sportif Direktör Alper Aslan ise medyanin içerisinden biri olarak proje endeksli Ceyhanspor'da görev yaptiklarini belirterek 'Ceyhanspor yetistirici olacak. Gümüshane maçinda kisa sürede çok genç oyunculara sans verildi. 3-5-10 yillik bir hedef kondu. Tarama ekiplerimiz olacak. Adana potansiyel olarak çok iyi. Transferleri son 15 güne sikistirmak zorunda kaldik. Zamana ihtiyacimiz var ama yinede üst lig hedefimiz oldugunu unutmuyoruz' diye konustu.

KOÇ;BIZ BAHANE ÜRETEN BIR TAKIM OLMAYACAGIZ 

Ceyhanspor Teknik Direktör Serhat Koç ise 'ilk antrenmani Agustosun sonlarinda yaptik. 15 antrenman ile ilk maçimizi Gümüshane ile yaptik. Hazirlik müsabakasi dahi yapamadik. Proje takimi oldugumuzu söyleyebilirim. Yarinin takimini yaratmak niyetindeyiz. Baskanin fikirleri beni Ceyhanspor'da kalmaya ikna etti. Su an fiziksel olarak biraz gerideyiz. Gayretli bir ekibe sahibiz. Tesis açisindan sikintimiz var. hazirliklarimizi Adana'da sürdürdük. Ama, bahanede üretmiyoruz. Edirnespor ile oynayacagiz. Hedefimiz 3 puan. Sporseverleri maçimiza bekliyoruz. Ekim ayi gibi de tam hazir olacagimiza inaniyorum' seklinde konustu.

 



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false