Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Kocaispir Bakan Kurum’u Ziyaret Etti

Başkan Kocaispir Bakan Kurum’u Ziyaret Etti

Yüreğir’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ve bakanlık yatırımların görüşüldüğü ziyarette, Adana için olumlu adımlar atıldı.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Adana Milletvekili Jülide Sarieroglu, Milletvekilleri Mehmet Sükrü Erdinç ve Ahmet Zenbilci ile birlikte Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum’u ziyaret etti.

Yüregir’deki kentsel dönüsüm çalismalari ve bakanlik yatirimlarin görüsüldügü ziyarette, Adana için olumlu adimlar atildi.

Çevre ve Sehircilik Bakanligi’nin Yüregir’de devam eden kentsel dönüsüm proje ve yatirimlarini takip etmek amaciyla Ankara ziyareti gerçeklestiren Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, bu kapsamda AK Parti Genel Baskan Yardimcisi, Sosyal Politikalar Baskani ve Adana Milletvekili Jülide Sarieroglu, Milletvekilleri Mehmet Sükrü Erdinç ve Ahmet Zenbilci ile birlikte Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum’u ziyaret etti..

Yüregir’in kalkinmasi için hem Adana’da hem Ankara’da yogun çaba harcayan Baskan Kocaispir, Bakan Kurum ile gerçeklestirilen görüsmeye iliskin yaptigi açiklamada; “Bakanligimizin ilçemizde devam kentsel dönüsüm çalismalari ve çevreci projelerimiz hakkinda Sayin Bakanimizla önemli bir görüsme gerçeklestirdik. Basta Sehit Erkut Akbay ve Sinanpasa Mahallelerimizdeki kentsel dönüsüm çalismalari olmak üzere devam eden diger projelerimiz hakkinda istisarelerde bulunduk. Adana ve Yüregir’imiz için olumlu adimlar atildi. Sayin bakanimiza yakin ilgileri için çok tesekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. Ziyaret sonunda Baskan Kocaispir, Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum'a hediye takdiminde bulundu.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false