Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Kocaispir Çocuklarla Fidan Dikti

Başkan Kocaispir Çocuklarla Fidan Dikti

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutladı,

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutladi,

Mehmet Akif Ersoy Kültürevi’nde okul öncesi egitimi gören çocuklarla birlikte fidan dikti. Baskan Kocaispir, çevrenin önemine ve korunmasina dikkat çekmek için her yil kutlanan 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayisiyla herkesi çevreye duyarli olmaya davet etti.

 

Yüregir Belediyesi Kültür Müdürlügü’nün Sehit Jandarma Er Rasim Sevik Kültür Parki’nda düzenledigi etkinlige katilan Baskan Kocaispir, çocuklarla birlikte fidanlari toprakla bulusturdu. Baskan Kocaispir, “Mavinin nefesine, yesilin huzuruna, topragin bereketine ihtiyacimiz var. Dogaya duydugumuz derin sevgi ve gelecek nesillere daha yesil bir dünya birakmak için hepimiz daha duyarli olmaliyiz.

Yüregir Belediyesi olarak temiz çevre, yasanabilir bir sehir ve yesil bir doga için halkimizla el ele vererek birlikte hareket edilmesi gerekliligine inaniyoruz. Gelecek nesillere iyi bir çevre birakmak için var olani titizlikle korumak, kirlenmeyi önlemek, yesil alanlari koruyup çogaltmak hepimizin ortak görevidir.

 

Biz Yüregir’i gelistirip dönüstürmeye ve ilçemizi güzellestirmeye çalistigimiz her asamada çevreyi ve ekolojik dengeyi korumaya devam edecegiz. Çocuklarimizin temiz ve dogal bir çevrede daha mutlu ve huzurlu yasadigi bir gelecegi hep birlikte kuracagimiza olan inancimla 5 Haziran Dünya Çevre Gününüzü kutluyor; bu özel günün çevre sorunlari konusundaki toplumsal farkindaligin artmasina katki saglamasini temenni ediyorum.” dedi.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false