Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Kocaispir’den Berber Ve Kuaförlere Destek!

Başkan Kocaispir’den Berber Ve Kuaförlere Destek!

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, berber ve kuaförlere destek paketi hediye etti.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, berber ve kuaförlere destek paketi hediye etti.

Baskan Kocaispir, “Her zaman esnafimizin yaninda olduk, bundan sonra da olmaya devam edecegiz” dedi. Iki yila yaklasan koronavirüs salgini sürecinde uzun süre kapali olan ve salgindan en çok etkilenen berber ve kuaförlerin hizmet standardini yükseltmek için harekete geçen Yüregir Belediyesi, ilçede bulunan 450 berber ve kuaföre destek uygulamasi baslatti.

Yüregir’de faaliyet gösteren kadin erkek tüm kuaför ve berberleri tek tek ziyaret etmeye baslayan Yüregir Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri, usta önlügü, tiras örtüsü, havlu paketi ile içerisinde çay, kahve, seker ve bardak bulunan kolileri esnafa dagitti.

Ekiplerin Yavuzlar Mahallesi esnaf ziyaretine eslik eden Baskan Kocaispir, “Berber ve kuaförlerimize imkânlarimiz ölçüsünde küçük bir destek sagliyoruz. Her zaman esnafimizin yaninda olduk, bundan sonra da olmaya devam edecegiz. Benzer uygulamalarimizi diger esnaf kardeslerimizin için de planliyoruz.” diye konustu.

Yüregir Belediyesi’nin destek paketi hizmetinden dolayi memnuniyetini dile getiren berber ve kuaför esnafi Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı