Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN ‘HALK GÜNÜ’

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN ‘HALK GÜNÜ’

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, halk gününde ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen halk gününde Başkan Kocaispir, kurmaylarıyla birlikte vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

BASKAN KOCAISPIR’DEN ‘HALK GÜNÜ’

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, halk gününde ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen halk gününde Baskan Kocaispir, kurmaylariyla birlikte vatandaslarin talep ve görüslerini dinledi.

Halkin dogrudan baskana taleplerini aktarma firsati buldugu ‘Halk Günü’ toplantilarinin önemine deginen Baskan Kocaispir, çözüm odakli ve merkeze insani alan hizmet vizyonunun önemli bir halkasini vatandasla yüz yüze görüsmek ve sorunlara hizli çözüm üretmek oldugunu söyledi.

Katilimci ve seffaf belediyecilik anlayisiyla, ortak akli harekete geçirdiklerini, bu baglamda halk günü toplantilarini da önemsediklerini kaydeden Baskan Kocaispir, “Biz göreve baslarken ilçemizi halkimizla birlikte yönetecegimizi, halka ragmen degil, halkla birlikte bir yönetim vizyonu ortaya koyacagimizi belirtmistik. Hem sahada mahalle mahalle hem de bu gibi toplantilarla hemsehrilerimizle sik sik bir araya geliyoruz. Istisare kültürümüzün önemli bir ayagini da halk toplantilari olusturuyor.

Yüregirli hemsehrilerimizin taleplerini, belediyemizden beklentilerini birebir dinleyip, çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Oldukça verimli geçen bu toplantilari ve halk günlerini düzenlemeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Halk gününde isteklerini ve görüslerini birebir baskan ve kurmaylarina aktarma firsati bulan ilçe sakinleri Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı