Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Kocaispir’den Kızıldağ Güreşleri’ne Tam Destek

Başkan Kocaispir’den Kızıldağ Güreşleri’ne Tam Destek

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Kızıldağ Karakucak Güreşleri’ne tam destek vereceklerini söyledi.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Kizildag Karakucak Güresleri’ne tam destek vereceklerini söyledi.

Karaisali’nin Kizildag Yaylasi’nda bu yil 536'ncisi düzenlenecek olan ‘Karakucak Güresleri’ 29 Agustos Pazar günü basliyor. Büyükler, yildizlar ve minikler kategorilerinde 30 siklette yapilacak olan güreslerde yaklasik 600 sporcu mücadele verecek.

Karaisali Belediye Baskani Saadettin Aslan, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’i makaminda ziyaret ederek bu yil 536'ncisi düzenlenecek olan Kizildag Karakucak Güresleri'ne davet etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Kocaispir, “Yüregir Belediyesi olarak ata sporumuz güresi önemsiyoruz. Kizildag Karakucak Güresleri gelenegi gelecege aktarmaya bu yil da devam edecek. 29 Agustos’ta güresin kalbi yine Kizildag’da atacak. Inaniyorum ki seyir zevki yüksek müsabakalarla görkemli bir etkinlik olacak. Biz de belediye olarak standimizla, görevli ekiplerimizle, ikramlarimizla organizasyona tam destek saglayacagiz.” seklinde konustu.

Tertip komisyonunda görevli Baskan Yardimcisi Mehmet Gildir’in de hazir bulundugu ziyarette Baskan Aslan, Baskan Kocaispir’e desteklerinden dolayi tesekkür ederek ‘Yigit Bir Memleket Karaisali’ isimli kitabi hediye etti.

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli