Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Kocaispir, duyarsız kalmadı...

Başkan Kocaispir, duyarsız kalmadı...

Adana'da babasının bisikletini çaldıran ve gözyaşları dökerek Türkiye'nin gündemine oturan Sinan'a bisiklet hediye edildi.

Adana'da babasinin bisikletini çaldiran ve gözyaslari dökerek Türkiye'nin gündemine oturan Sinan'a bisiklet hediye edildi.

 

9 Temmuz Cuma günü merkez Seyhan ilçesi, Yesiloba Mahallesi'nde meydana geldi. 15 yasindaki Sinan Duygucu, ögle saatlerinde babasi Ali Duygucu'ya ait bisikletle markete gitti. Bisikleti marketin girisinde kilitlemeden birakan Duygucu, markete girdigi sirada ise kimligi belirsiz bir kisi bisikleti alarak kaçti. Olay ani ise marketin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Marketten çikinca bisikleti göremeyen Sinan, ailesine haber verdi. Polise giden Sinan ve ailesi sikayetçi oldu. Sinan Duygucu, gözyaslari içerisinde bisikletini çalan hirsiza seslendi.  Yayinlanan haberinin ardindan Sinan'a tüm Türkiye destek oldu. Hayirseverler Sinan'a ve ailesine hem maddi hem de manevi yardimda bulundu

-

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir'de Sinan'in gözyaslarina kayitsiz kalmayarak bisiklet gönderdi. Belediye görevlileri Sinan'in merkez Seyhan ilçesine bagli Yesiloba Mahallesi'ndeki evine giderek bisikleti teslim etti. Bisikletine kavustugu için mutlu olan Sinan Duygucu, 'Herkese çok tesekkürler. Sizlere de tesekkür ediyorum, sesimi duyurdunuz. Bana hediye edilen bisikletlerin birini kendim kullanacagim diger ikisini de babam ve abime verecegim. Allah razi olsun tüm Türkiye sesimi duyup yardim etti' diye konustu.

 


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli