Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Kocaispir Maaşını AFAD’a Bağışladı

Başkan Kocaispir Maaşını AFAD’a Bağışladı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Doğu Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinde kullanılmak üzere bir maaşını AFAD’a bağışladı.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Dogu Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinde kullanilmak üzere bir maasini AFAD’a bagisladi.

Resmi Gazete’de yayimlanan Cumhurbaskani karariyla, yangin ve sel felaketlerinden zarar gören vatandaslar için AFAD koordinesinde yardim kampanyasi baslatildi.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir de yardim kampanyasina katilarak sosyal medya hesabindan “Biz birlikte güçlüyüz. Her zorlukta canini disine takarak milletimiz için büyük fedakarlik gösteren AFAD’a her daim yaninda oldugumuzu göstermek için bir maasimi bagisliyorum. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun” notuyla bir maasini AFAD’a bagisladigini duyurdu.

Baskan Kocaispir açiklamasinda su ifadelere yer verdi; “Kiymetli hemsehrilerim, millet olarak son dönemde yangin ve sel felaketleri ile mücadele ediyoruz. Aladag, Kozan, Marmaris, Manavgat basta olmak üzere yurdumuzun birçok yerinde meydana gelen yanginlar çok sükür söndürüldü. Son dönemde Kastamonu basta olmak üzere Bati Karadeniz’de meydana gelen sel felaketi hepimizi derinden etkiledi. Felaketlerde vefat eden tüm vatandaslarimiza cenabi Allah’tan rahmet diliyorum. Devletimiz ve tüm kurumlarimiz vatandaslarimizin yaralarinin sarilmasi için etkin ve güçlü bir çaba gösteriyorlar. Allah yardimcimiz olsun. Millet olarak sevinçte oldugu gibi bugün de tasada bir ve beraberiz. Biz de Yüregir Belediyesi olarak bu felaketlerde üzerimize düseni yapmaya çabaladik ve hemsehrilerimizin yaninda olduk. Bugün bile YAKUT ekiplerimiz su anda Kastamonu’da milletimizin hizmetinde. Ben de naçizane bu süreçte bir nebze olsun katki saglamak için bir maasimi AFAD’a bagisliyorum. Allah ülkemizi daha büyük felaketlerden korusun. Aydinlik ve güzel günlerde bulusmak ümidiyle.”

 



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli