Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN SAĞDIÇTAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN SAĞDIÇTAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Adıyaman Göl Bağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Sadıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında başta Adıyaman Göl bağlılar olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

 

Adiyaman Göl Baglilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Yusuf Sadiç, Ramazan Bayrami dolayisiyla yayinladigi mesajinda basta Adiyaman Göl baglilar olmak üzere tüm Islam âleminin mübarek Ramazan Bayramini kutladi.

Baskan Sadiç, “Türkiye’nin dört bir kösesinde gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birlesen eller, dua eden diller esliginde kutlanacak bayram günlerinin, basta ülkemiz Türkiye’de terörün son bulmasina; Kerkük’te, Dogu Türkistan’da, Suriye’de ve dünyanin çesitli yerlerinde yasanan insanlik dramlarinin sona ermesine vesile olmasini diliyorum. Canlarini bu topraklar için veren tüm sehitlerimizi rahmetle aniyorum. Bu duygu ve düsüncelerle hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dilegiyle, bayraminiz kutlu olsun” dedi.

Baskan Sadiç, Ramazan Bayrami dolayisiyla yayimladigi mesajinda, mübarek ramazan ayinda yapilan ibadetlerle bayrama ulasmanin gönül huzurunu milletçe yasadiklarini söyledi.

Bir ay boyunca Cenabi Allah’in rizasini kazanmak için tutulan oruçlardan sonra, bayram günlerine kavusmanin, büyük onur ve mutluluk verici oldugunu ifade eden Baskan Sadiç, “Mübarek Ramazan Bayraminin size ve ailenize bolluk, bereket ve saglik, Islam âlemi ve Yüce Türk Millet’ine baris, huzur ve kardeslik getirmesini dilerim. Bu duygu ve düsüncelerle tüm vatandaslarimizin, Türk ve Islam cografyasinin mübarek Ramazan Bayramini yürekten kutluyor, Cenabi Allah’tan hayirlara vesile olmasini niyaz ediyorum.”dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli