Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ÜVEYİK,GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’YE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 BAŞKAN ÜVEYİK,GENEL BAŞKAN ÇELEBİ’YE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Anavatan Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Üveyik, Genel Başkanı İbrahim Çelebi’yi ziyaret ederek Adana’daki parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BASKAN ÜVEYIK,GENEL BASKAN ÇELEBI’YE ÇALISMALARI HAKKINDA BILGI VERDI

 

Anavatan Partisi Adana Il Baskani Mehmet Üveyik, Genel Baskani Ibrahim Çelebi’yi ziyaret ederek Adana’daki parti çalismalari hakkinda bilgi verdi.

Anap Genel Baskani Ibrahim Çelebi, yapilacak olan Ilk Genel seçimde ANAP olarak T.B.M.M’de yer alacaklarini ifade ederk bu konuda teskilatlarina güvendigini ifade etti.

Tarimin Kalbi Adana’yi çok önemsediklerini ifade eden Baskan Çelebi,Il Baskani Mehmet Üveyik, baskana da özverili çalismalarindan dolayi tesekkür etti.

Türkiye gündemini kisa degerlendiren Genel Baskan Çelebi,Hükümetin dogru politikalarini desteklediklerini, yanlis politikalarina ise yapici bir muhalefetle karsi olduklarini anlatarak Anavatan Partisi de hep çözümün adresi olmustur. Anavatan Partisi yeniden küllerinden dogdu. Bundan sonra seçimlere girecek ve her türlü yarislara girecek bir partiyiz.' diye konustu.

 

Anavatan Partisinin kurucu lideri merhum Cumhurbaskani Turgut Özal'in Türkiye'nin yetistirdigi en önemli siyasetçilerden oldugunu belirten  Çelebi, pandemi konusunda  da hükümetin çalismalarina degindi: 'Ben hükümetin saglik anlaminda bu süreci çok basarili götürdügünü düsünüyorum. Dünyanin neresinde olursa olsun bir tek vatandasini magdur etmedi. Bedava ilacini verdi, tedavisi yapti. Saglik ordusu Türk Ordusu gibi destansi bir is yapti. Iktidar süreci seffaf ve basarili bir sekilde yürüttü diyebilirim.' derken, adlari cumhurbaskani adayi olarak geçen Ekrem Imamoglu ve Mansur Yavas içinde 'Her ikisi de algi belediye baskanligi yapiyorlar. Icraat desen hiçbir sey yok ama sosyal medyada olusturduklari algi ile sanirsin ki devasa hizmetlere imza atiyorlar. Ben Ankara'dayim. Mansur Yavas'in yaptigi hiçbir sey yok. Sadece algi. Ayni sey Imamoglu içinde geçerli.'dedi.

.

BASKAN ERDOGAN BIR DÖNEM DAHA CUMHURBASKANLIGINDA DEVAM ETMELI

Ittifaklar hakkindaki görüslerini de ifade eden Çelebi, 'Millet ittifakinin milli konularda dogru politika üretemiyor. Muhalefetiz diye milli politikalara da karsi olduklarini görüyoruz. Bunun karsisinda 15 Temmuz darbe girisimi ile olusan Meral Aksener'in deyimi ile etle tirnak gibi olmus bir cumhur ittifaki var. Ben Devlet Bahçeli'nin durusunu, politikasini begeniyorum. Önce ülkem, sonra partim sözünün tam karsiligini bu süreçte yerine getirmis bir devlet adimidir kendisi. Sayin Recep Tayyip Erdogan'in da bir dönem daha cumhurbaskanliginda görevine devam etmesi gerektigine inaniyorum. Yeni anayasa çalismasini da bu manada önemli ve gerekli buluyorum' diye konustu.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli