Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞPEHLİVAN BOYLOCA BİR HAFTADA 2 MADALYA KAZANDI

BAŞPEHLİVAN BOYLOCA BİR HAFTADA 2 MADALYA KAZANDI

Yüreğir Belediyespor Kulübü sporcusu Fatih Mehmet Boyloca, Antalya’da düzenlenen Minikler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda bir haftada 2 madalya kazandı. Serbest stilde Türkiye 2.’si olan minik pehlivan grekoromende Türkiye Şampiyonu oldu

YÜREGIR’IN PEHLIVANI TÜRKIYE SAMPIYONU OLDU

BASPEHLIVAN BOYLOCA BIR HAFTADA 2 MADALYA KAZANDI

Yüregir Belediyespor Kulübü sporcusu Fatih Mehmet Boyloca, Antalya’da düzenlenen Minikler Türkiye Güres Sampiyonasi’nda bir haftada 2 madalya kazandi. Serbest stilde Türkiye 2.’si olan minik pehlivan grekoromende Türkiye Sampiyonu oldu.

Türkiye Güres Federasyonu’nun Antalya Kemer’de düzenledigi 11-12-13 yas güres sampiyonasina Yüregir Belediyespor Kulübü antrenör Muammer Gümüsay yönetiminde 6 sporcu ile katildi.

Serbest Güres Türkiye Sampiyonasi’nda Türkiye 2.’si olan Fatih Mehmet Boyloca, grekoromen stilde 78 kiloda finalde rakibini yenerek altin madalyanin sahibi oldu. Yüregir Belediyespor Kulübü’nün bir diger sporcusu Emir Eken ise serbest stilde derece yaparak Türkiye 5.’si oldu.

Türkiye sampiyonu olan Boyloca, konuyla ilgili yaptigi degerlendirmede, “Yüregir Belediyespor Kulübü’müzün mensubu olarak 78 kiloda rakiplerimi yenerek Türkiye sampiyonu oldum. Bize her türlü destegi saglayan Yüregir Belediye Baskanimiz Sayin Fatih Mehmet Kocaispir’e çok tesekkür ediyorum” dedi.

Elde ettigi basaridan dolayi adasi Fatih Mehmet Boyloca’yi tebrik eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Bize bu gururu, bu sevinci yasatan baspehlivanimizi, müsabakalara katilan sporcularimizi ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Imkanlarimiz ölçüsünde her zaman sporun ve sporcunun yaninda olmaya devam edecegiz” diye konustu.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı