Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başrol oyuncusu silahla yaralandı...

Başrol oyuncusu silahla yaralandı...

Adana’da çekimlerine devam edilen belgesel-filmin başrol oyuncusu Sergen Eşme, çıkan silahlı çatışmada yaralandı

Belgesel-film çekimi devam ederken basrol oyuncusu yaralandi

Adana’da çekimleri devam eden belgesel-film “Bütün Mümkünlerin Kiyisinda” ekibi talihsiz bir olay yasadi. Ilk romani ile Berlin Film Festivali’nden ödülle dönen Meltem Yilmaz’in “Bütün Mümkünlerin Kiyisinda” kitabindan uyarlanan belgesel-filmin, mahalle sakinleri arasindan seçilen basrol oyuncusu Sergen Esme, silahli çatismada yaralandi.

 

ÜZÜNTÜ HAKIM

Dünyanin en prestijli ödüllerinden Berlin Film Festivali Kitapligi’na seçilen 11 romandan birinin yazari Meltem Yilmaz ile “Koku’nun Serüveni” belgeseliyle Los Angeles Film Festivali dahil 60 festivalden ödülle dönen yönetmen Sahin Yigit, Adana’nin Cono Asireti’ni izleyici ile bulusturmaya hazirlanirken yasadiklari talihsiz olay nedeniyle üzüntülerini dile getirdi.

 

Iki grup arasinda sözlü satasmanin ardindan basladigi öne sürülen silahli çatismada, filmin mahalle sakinleri arasindan seçilen basrol oyuncusu Sergen Esme’nin yaralandigini bildiren Yilmaz ve Yigit, belgesel-filmin yasamin kiyisinda kalan insanlarin yalnizca iliskilendirildikleri suç dünyasi ile degil günlük hayatlarindaki aliskanliklarindan yasama tutunma çabalarina kadar bir dolu hikayeyi bünyesinde barindiracagini kaydetti.

TEDAVI ALTINDA…

Docudrama (yari belgesel film, yari belgesel oyun) tarzindaki belgesel filmin çekimlerinin devam ettigi esnada basrol oyuncusunun yaralandigini ve hastanede tedavi altinda oldugunu dile getiren yazar Meltem Yilmaz ve yönetmen Sahin Yigit, Sergen Esme’nin bir an önce sagligina kavusmasini diledi.

“Bütün Mümkünlerin Kiyisinda” projesi tamamlandiktan sonra Berlin ve Venedik Film Festivalleri basta olmak üzere ulusal ve uluslararasi arenada birçok festivalde yarismaya girecek.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false