Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BİRİNCİ ÖNCELLİĞİMİZ CUMHUR İTTİFAKI’NIN 2023’DEKİ BAŞARISIDIR”

BİRİNCİ ÖNCELLİĞİMİZ CUMHUR İTTİFAKI’NIN 2023’DEKİ BAŞARISIDIR”

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Sn. Hüseyin Sözlü; Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Yavuz ve Yönetimini ziyaret etti.

 

 

MHP Genel Baskan Basdanismani Sn. Hüseyin Sözlü;  Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernegi Baskani Osman Yavuz ve Yönetimini ziyaret etti. 

 Ceyhan’da 23 Gazetenin 17 üyesi bulunana Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernegini ziyaret eden MHP Genel Baskan Basdanismani  Hüseyin Sözlü, gündeme dair konulara deginerek  'Kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsin, kim hangi entrikaya müracat ederse etsin, Cumhur Ittifaki milletimiz arzu ettigi müddetçe devam edecek. Cumhur Ittifaki, insanlari umutla bekledigi hak ettigi noktaya ulastirmak için üzerine düsen tarihi sorumlulugu yerine getirecek' dedi.

                 ZILLET ITTIFAKI ALGISIDA BU KADAR OLUR

Medya da yerel alan bir konuya da açiklik getiren MHP Genel Baskan Basdanismani Hüseyin Sözlü, “MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin, 'Teröre yardim ve yataklik yapan bölücü kebapçilarin issizlikte payi vardir' açiklamasina atifta bulunarak, bugün sosyal medyada da ki firtina gibi sag grup toplantisinda, Kebap sofralarinda bölücülük ve hainlik yapanlar için söyledigi, bölücü ifadesi nasil bir zeka seviyesi ile degerlendirdiyseler kebap ustalarinin bölücülügüne ve Teröristligine götürdüler. Oysa kebap ustalarini Efendim Devlet Bahçeli size terörist  dediler diye aldatmalari esas kebap ustalarinin bizatti  saygisizliktir. Yani zilet ittifakinin zekasi da algisi da bu kadar iste Meral Hanim grup toplantisina çikarmis. Ahmet Davutoglu ( SEROK AHMET) söylemis. Teröriste  terörist  diyemeyenler, Demirtas’a Madalya takmaya kalkanlar, onunla kahvalti yapmaya kalkanlar, onlara haksizlik edildigini söyleyenler, terörist  sevicileri kebap ustalarini terörist  çikarmaya çalisanlar asil saygisizligi  hainligi yapmaya devam ediyorlar. Bu kafayla bu zeka  zeviyesi ile Cumhurbaskani adayi da olmazlar. Her hangi birini aday ettiklerinde de Cumhurbaskani seçemeyecekler dedi.”

 

  MHP Genel Baskan Basdanismani Sn. Hüseyin Sözlü, Konusmalarinda Pandemi ile ilgili görüslerini bildirerek Bu toplantilarda önceliklerinin pandemi nedeniyle bir araya gelemedikleri Ceyhan da ki yerel ve bölgesel Gazeteciler ile istisare etmek olduguna deginerek'Özellikle gündem ile alakali bilgi alisverisinde bulunmak ve Cumhur Ittifaki ile Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi ile ilgili arkadaslarimizin hafizalarini tazelemek maksadiyla bir aradayiz' dedi.

'BU ITTIFAK, MILLETIMIZ TARAFINDAN ISTENEREK OLUSTURULDU'

                        MHP Genel Baskan Basdanismani Hüseyin Sözlü,  Cumhur Ittifaki'na yönelik düsüncelerini paylasarak sunlari söyledi: MHP olarak Cumhur Ittifaki'nin devami konusunda zihin bulanikligi içerisinde olmadiklarinin ifade ederek 'Sayin Genel Baskanimiz da çesitli vesileler ile bu ittifakin bir ihtiyaçtan dogdugunu, bu ittifakin milletimiz tarafindan istenerek olusturuldugunu, hiçbir pazarliga dayali olmadigini, dolayisiyla her hal ve sartta bunun devaminin ülkemizin gelecegi açisindan son derece hayati önem arz ettigini sikça ifade ediyor. Dolayisiyla; kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsin, kim hangi entrikaya müracat ederse etsin, Cumhur Ittifaki milletimiz arzu ettigi müddetçe devam edecek. Bu ittifaka yapilan saldirilar, tuzaklar hepimizin malumu. Bunlari bertaraf edebilecek feraseti her iki siyasi partinin yöneticiler, aziz milletimiz gösterecek. Cumhur Ittifaki, insanlari umutla bekledigi hak ettigi noktaya ulastirmak için üzerine düsen tarihi sorumlulugu yerine getirecek' ifadelerini kullandi.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı