Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bisiklet tutkunları alevle savaşanları unutmadı

Bisiklet tutkunları alevle savaşanları unutmadı

Bisiklet tutkunları alevle savaşanları unutmadı

Adana Bisiklet Toplulugu üyeleri Itfaiye Haftasi kutlamalari çerçevesinde Adana Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi’ni ziyaret ederek, nöbetteki itfaiyecilere tatli ikraminda bulundu. 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasinda kutlanan Itfaiye Haftasi renkli görüntülere sahne oldu. Adana Bisiklet Toplulugu (ABIT) üyeleri gece nöbet tutan itfaiyecileri ziyaret etti.

 

Her Çarsamba, Cuma ve Pazar günleri Adana’da bisiklet turu atan topluluk, bu kez fedakarca görev yapan itfaiyecileri gece nöbetinde ziyaret etti. Itfaiye haftasi nedeniyle 6 yildir itfaiye çalisanlarini yalniz birakmayan ABIT üyeleri nöbetteki itfaiyecilere tatli ikram ederek haftalarini kutladi.

 

ZOR BIR GÖREVI YAPIYORLAR

ABIT Baskani Izzet Altinsoy, itfaiyecilerin toplumda zor bir görev yaptigini belirterek, “Bizler 6 yildir topluluk olarak itfaiyecilerimizi ziyaret ediyoruz. Bu yil da haftalarini kutlamak için ziyaret ettik. Son dönemde Adana ve çevresinde önemli yanginlar oldu. Kozan ve Pozanti’da meydana gelen yanginlarda itfaiyecilerin ne kadar zor bir görevi fedakarca yerine getirdigini hepimiz gördük. Hepsine görevinde basarilar dilemek ve onlara destek olmak için buradayiz” dedi.

 

Adana Büyüksehir Belediyesi Destek ve Egitim Sube Müdürü Hünkar Görür de ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek, “Vatandaslarimiz tarafindan gösterilen ilgi bizleri memnun ediyor. ABIT üyelerinin 6 yildir bizleri ziyaret ederek haftamizi kutlamasindan mutluluk duyuyoruz” diye konustu.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli