Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çetin’den vefa şehit babasından teşekkür!

Çetin’den vefa şehit babasından teşekkür!

Çukurova Belediye Meclisi Şehit Polis Adem Oğuz’un isminin Belediyeevleri Mahallesinde bir parka verilmesini gündemine aldı.

Çukurova Belediye Meclisi Sehit Polis Adem Oguz’un isminin Belediyeevleri Mahallesinde bir parka verilmesini gündemine aldi.

Sehit Polisin Babasi Ali Oguz, bu girisimden dolayi Baskan Soner Çetin’e tesekkür ziyaretinde bulundu. Baskan Soner Çetin, “Sizler bize sehitlerimizin emanetisiniz. Her konuda sizlerin yanindayiz” dedi.
Sehit Polis Adem Oguz’un babasi Ali Oguz, oglunun adinin Çukurova ilçesinde bir parka verilmesinden dolayi Baskan Soner Çetin’e tesekkür ziyaretinde bulundu.
Adanali Polis Memuru Adem Oguz, Istanbul Besiktas’ta teröristlerin düzenledigi bombali saldiri sonucu 2016 yilinda sehit oldu. Çukurova Belediye Meclisi de Sehit Polis Adem Oguz’un isminin Belediyeevleri Mahallesindeki 9 Nolu Parka verilmesini gündemine aldi.
Bu vefali davranis karsisinda duygulanan Sehit Babasi Ali Oguz, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret ederek tesekkür etti. Ali Oguz, Adanali sehitlerin isimlerinin yazili oldugu Çanakkale ve Adanali Sehitler Parkindaki panoya da oglunun isminin yazilmasini istedi.
Baskan Soner Çetin, Sehit Polis Adem Oguz’un parktaki Adanali sehitler panosuna hemen eklenmesi talimatini verdi.
Sehitlerin bu ülke için canlarini seve seve verdiklerini vurgulayan Baskan Soner Çetin, “Sehitlerimizi asla unutmayacagiz. Ne yapsak onlarin hakkini ödeyemeyiz. Sizler de bize sehitlerimizin emanetisiniz. Her konuda sizlerin yanindayiz” seklinde konustu.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli