Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ceyhan 1.'incisi bu yılda CEGEM'den çıktı...

Ceyhan 1.

2021 YKS Ceyhan Birincisi, Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nden çıktı. 2021 Yükseköğretim Kurumları sınavında Ceyhan Belediyesine ait Gençlik ve Eğitim Merkezinde hazırlanan Ceyhan Birincisi Murat Çiçek İstanbul Üniversitesi

2021 YKS Ceyhan Birincisi, Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Egitim Merkezi'nden çikti. 2021 Yüksekögretim Kurumlari sinavinda Ceyhan Belediyesine ait Gençlik ve Egitim Merkezinde hazirlanan Ceyhan Birincisi Murat Çiçek Istanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini, kazandi.

2019 – 2020 Egitim ve ögretim yilinda yeni kadrosu ile hizmet veren Ceyhan Belediyesine bagli olarak çalisan CEGEM birçok ekonomik durumu yerinde olmayan ailelerin çocuklarina hizmet vererek sinava hazirladi. Bu sayede onlarca gencimiz hayallerine kavusarak istedikleri okullari kazandi ve hayata ilk adim olan üniversiteyi kazandilar. CEGEM de egitim gören 55 ögrenci istedikleri bölümleri kazanarak üniversiteye adim attilar. 10 ögrenci Egitim Fakültesi, 45 Ögrenci önlisans ile tüm ögrencilere egitim hayatlarinda basarilar dileyen Baskan Erdem; 'Onlar bizim gururumuz' dedi.

Baskan Erdem’ ’Ceyhan’i her alanda ileriye tasimak için var gücümüzle çalisacagiz’’

Baskan Erdem 'Bizim buradaki amacimiz egitimde destek olmak ve gençlerimiz arasinda firsat esitligini saglamaktir. Gençlik Merkezimizin kurulus amaci da budur. Bizler ileriki yillarda basari çitamizi daha da yukari tasiyacagiz, buna inancim tamdir. Önümüzdeki yillarda daha çok birinciler çikaracagiz. Bizler bugün oldugu gibi bundan sonra da ögrencilerimizin yaninda olacagiz. Ceyhan’i her alanda oldugu gibi egitimde de ileriye tasimak için var gücümüzle çalisacagiz. Bu yil sinavi kazanan tüm ögrencilerimize egitim yasamlarinda basarilar dilerim' dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli