Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CEYHAN BAŞHEKİMİ OPR.DR.SÜLEYMAN KARTAL'DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİKTELİK MESAJI

CEYHAN BAŞHEKİMİ OPR.DR.SÜLEYMAN KARTAL

Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Süleyman Barış Kartal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlayan bir mesaj yayımladı.

Ceyhan Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Süleyman Baris Kartal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlayan bir mesaj yayimladi. 
 
Op. Dr. Süleyman Baris Kartal, 15 Temmuz'da tarihin en büyük ihanetlerinden birinin yasandigina dikkat çeken mesajinda, “Türk milleti ve onun iradesine kasteden, 15 Temmuz hain darbe girisiminin 5'inci yildönümünde, sanli milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum. Hain darbe girisiminin üzerinden 5 yil gibi bir süre geçmesine ragmen terör örgütü uzantilarinin halen içimizde barindigini ve devletimizin büyük kararlilikla yürüttügü operasyonlar sayesinde bu uzantilarin temizlendigini görmekteyiz. Aziz milletimizin yazdigi kahramanlik destaniyla hüsrana ugratilmis olan bu hain darbe girisimini asla unutmayacagiz. Bu ihaneti affetmeyen fedakâr milletimiz cani pahasina vatanina, bayragina ve milli iradeye sahip çikarak darbe girisimini büyük bir kararlilikla geri püskürtmüstür. Bizler de demokrasimizin emsal savunuculari olarak 15 Temmuz 2016 tarihinde yollari, köprüleri, meydanlari, havalimanlarini doldurarak FETÖ terör örgütü mensubu hainleri hezimete ugratan aziz milletimizin her daim yanindayiz. Sehitlerimize karsi minnet borcumuzu ödemek için üzerimize düsen vazifeyi layikiyla yerine getirmeye, bilimin isiginda durmadan, yorulmadan bir seyler üretmeye, vatanina ve milli degerlerine bagli gençlerimizle ülkemizin aydinlik gelecegini insa etmeye devam etmekteyiz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle ülkeye ihanet olarak kabul edilen her türlü darbe girisimini esefle kiniyorum. Bu vatan ugruna tarihimiz boyunca canlarini feda eden aziz sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyor, gazilerimize de sükranlarimi sunuyorum.


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli