Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ceyhan bayram'da coştu!

Ceyhan bayram

BAŞKAN ERDEM CEYHAN’I DOLAŞTI, BAYRAM COŞKUSU BALKONLARA TAŞTI

BASKAN ERDEM CEYHAN’I DOLASTI, BAYRAM COSKUSU BALKONLARA TASTI

Ceyhan’da 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami korona virüs önlemleri nedeniyle kisitli imkânlara ragmen cosku ile kutlandi. Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, otobüsle Ceyhan’in caddelerini dolasti. Otobüsü gören Ceyhanlilar bayragini alip balkonlara çikti. Ceyhan’da bayram coskusu balkonlara tasti.

Kurtulus mücadelesinin basladigi günün 102. yili kutlamalari, korona virüs salginina karsi alinan önlemler kapsaminda bayram coskusunu Ceyhan halkina yasatmak isteyen Ceyhan Belediyesi 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutlamak için yeni yöntemler kullandi. 19 Mayis için özel olarak süslenmis bir otobüs ile ilçenin caddelerini gezerek vatandaslara bayram coskusunu yasatan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, evlerinin balkonlarina çikan tüm Ceyhanlilar, belediye ekiplerinin gerçeklestirdigi havai fisek gösterisini izledi.

Ceyhan halkinin bayram coskusu karsisinda duygulanan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “ Her seye ragmen, halkimizin Cumhuriyet, bayrak ve vatan sevgisini 102 yillik heyecan ve cosku ile yasadiklarini görmek mutluluk verici.

Salgin önlemleri nedeniyle caddelerimizde meydanlarimizda kutlayamadigimiz bayramlarimizi kutlayabilmek için bugün için özel olarak süsledigimiz otobüsümüz ile ilçemizin caddelerini gezmenin vatandaslarimiza moral olacagini düsündük. Nitekim de öyle oldu. Tüm Ceyhan balkonlarindan, bize eslik etti. Havai fisek gösterisi ile de bu sevinci taçlandirdik. Kurtulusumuzun ilk adiminin 102. yili kutlu olsun” ifadelerini kullandi.



Anahtar Kelimeler: Ceyhan bayram'da coştu!
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli