Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ceyhan Kent Konseyi 5. Olağan Genel Kurul toplantısında İslam BÜNÜL güven tazeledi.

Ceyhan Kent Konseyi 5. Olağan Genel Kurul toplantısında İslam BÜNÜL güven tazeledi.

Ceyhan Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri salonunda yapılan seçimlere mevcut başkan İslam Bünül tek liste ile girdi.

Ceyhan Kent Konseyi 5. Olagan Genel Kurul toplantisinda Islam BÜNÜL güven tazeledi. 
 
 Ceyhan Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri salonunda yapilan seçimlere mevcut baskan Islam Bünül tek liste ile girdi.
Divan Baskanligina Ibrahim Ikidag, Baskan Yardimciligina Mustafa Yildirim Katip Üyeligine Eren Ulas ve Osman Yavuz'un yaptigi genel kurulda bir konusma yapan Baskan Bünül, “Kent konseyi bildiginiz gibi Mart ayinda olagan üstü seçime gitmisti. Bu seçimde sahsim ile birlikte iki aday vardi. Bu seçim sürecinde genel kurul üyelerinin çogunlugunun oylari ile kent konseyi baskanligina getirildik. Göreve gelir gelmez, Ceyhan’da bir takim eksiklikleri çözüme ulasmasi noktasinda Ceyhan’in genelinde özellikle hangi sorunlar varsa bu sorunlarina deginerek kent konseyi yürütme kurulu meydana getirdik. Bunun akabinde meclislerimizi kurduk, çalisma guruplarini olusturduk ve 2 buçuk aylik süre zarfinda kent konseyini kurumsal hale getirme adina ciddi bir çalisma yaptik” dedi. 
Daha sonra açik oylama usulü ile yapilan seçimde üyelerin oy çoklugu ile Muhammed Islam Bünül, güven tazeleyerek yeniden baskan seçildi. 
  Genel kurula 285 üyeden 196'sinin katildigi bildirildi.
 
Yönetim Listesi 
Baskan Muhammed Islam Bünül, Abdülkerim Özbay, Adem Farsak, Adem Toptas, Ahmet Kavur, Ali Karabatak, Ali Kaya, Ali Satilmis, Berat Akbukut, Busema Açikgöz, Cener Taymis, Cumali Kalkan, Ezgi Kanli, Hakan Altun, Halil Dinler, Harun Resit Kaman, Hasan Berkan Öz, Hayrettin Emel, Hüseyin Arslan, Ibrahim Cin, Ismail Övet, Kadir Çetenak, Kadir Gül, Kenan Kiliçdaroglu, Mehmet Ali Özen , Meltem Özgen, Musa Oral, Osman Albayrak, Rahmi Gümüssay, Recep Doganay, Rifat Örek, Samet Korkmaz, Sedat Bahadir, Selçuk Öztürk, Selda Çagin, Serdar Çiftçi, Süfyan Ezel Dündar, Turan Topal, Ugur Kurt, Yalçin Aralan, Yalçin Küsbeci, Yunus Emre Kolukirik'dan olustu.


  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli