Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

CEYHAN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA ÖNEMLİ İSİM KADİR ÇETENAK ADAY OLDU

CEYHAN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA ÖNEMLİ İSİM KADİR ÇETENAK ADAY OLDU

Ceyhan’ın yakından tanıdığı sevilen sayılan kişiliğe sahip olan Kadir Çetenak,26 Mart tarihinde Devlet Bahçeli Tesislerinde yapılacak olan Ceyhan Kent Konseyi Başkanlığına adaylığını koydu.

CEYHAN KENT KONSEYI BASKANLIGINA ÖNEMLI ISIM KADIR ÇETENAK ADAY OLDU

Ceyhan’in yakindan tanidigi sevilen sayilan kisilige sahip olan Kadir Çetenak,26 Mart tarihinde Devlet Bahçeli Tesislerinde yapilacak olan Ceyhan Kent Konseyi Baskanligina adayligini koydu.

Ceyhan Devlet Hastanesinde görevli,Gerek hastalar gerekse hasta yakinlariyla yakindan ilgilenen Kadir Çetenak, her kesimin duasini almis,Ceyhan’in gelismesi ve kalkinmasi için Kent Konseyligine  adayligini koyarak herkesten destek istedi

Yaklasik 4 adayin yarisacagi Kent Konsey baskanligi için  centilmence bir mücadele içerisinde Demokratik bir sekilde seçime gidilmesini isteyen Çetenak,Kent Konseyine islev kazandirma noktasina yola çiktiklarini belirterek  'Ekibimizde yer alan arkadaslarimizin, büyüklerimizin hepsi Kent Konseyi Baskanligi yapacak donanim ve kapasitede isimler. Burada bir mozaik var, her meslek grubundan isimler var. Nitekim sizlerden çikmis oldugumuz bu yolda destek bekliyoruz' dedi.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false