Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CEYHAN BELEDİYESİ SPOR OKULU TÖRENLE AÇILDI

CEYHAN BELEDİYESİ SPOR OKULU TÖRENLE AÇILDI

Ceyhan Belediyesi tarafından 6-16 yaş arasındaki çocuk ve gençlere Spor Okulunda ücretsiz olarak eğitim verilmeye başlandı.

CEYHAN BELEDIYESI SPOR OKULU TÖRENLE AÇILDI

 

Ceyhan Belediyesi tarafindan 6-16 yas arasindaki çocuk ve gençlere Spor Okulunda ücretsiz olarak egitim verilmeye baslandi.

 

Kapali Spor Salonu'nda düzenlenen kursta çocuklarin büyük bir ilgi ve sevgisi ile karsilasan Ceyhan Belediyesi Baskani Kadir Aydar, 'Bugün Ceyhan Belediyesi olarak kurdugumuz Spor Kulübü'nün açilisindayiz. Burada karsilastigimiz görüntü olaganüstü. Ceyhan büyük ve güzel bir ilçe ama simdiye kadar geri kalmis bir ilçe, Ceyhan spor faaliyetlerine aç kalmis bir ilçe. O yüzden  basketbol, futbol, voleybol, yüzme ve kaç tane spor dali varsa hepsini biz Ceyhan'da açacagiz. Kadinlarimiz profesyonel bir sekilde oynayabilecegi spor hayatina devam ettirecekleri takimi yoktu.  Kizlarimizin basketbola devam edebilmesi için tekrardan Kadin Basketbol Takimi kurduk. Sevgili gençler, Kadir abiniz spora destek olacak, sizin yaninizda olacak. Degerli velilerimiz, abilerim, ablalarim, annelerim çocuklariniz  bize emanet, biz onlara çok iyi bakacagiz. Çok güzel bakip, egiterek spor hayatlarina katkida bulunacagiz.  Onlarda büyüyüp insallah bu takimi sampiyon yapacak.” dedi.

 

Kursa katilan ögrencilere forma hediye edilirken, çocuklar ve velileri Baskan Kadir Aydar’a tesekkür etti.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli