Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CEYHAN TARIMSAL KOOPARATİFİNDEN BORSAMIZA NEZAKET ZİYARETİ

CEYHAN TARIMSAL KOOPARATİFİNDEN BORSAMIZA NEZAKET ZİYARETİ

CEYHAN TARIMSAL KOOPARATİFİNDEN BORSAMIZA NEZAKET ZİYARETİ

CEYHAN TARIMSAL KOOPARATIFINDEN BORSAMIZA NEZAKET ZIYARETI

Ceyhan Tarimsal Kalkinma Kooperatif Baskani Mustafa AYLAK Ve yönetim kurulu üyeleri Borsamizi ziyaret etti. Ziyarete Ceyhan Tarimsal Kalkinma Kooperatif Baskani Mustafa AYLAK yönetim kurulu üyeleri Kazim MERT , Ümit AGEÇE , Mahmut BULDU, Talat ÖNÜR, Ismail TOSUN ve Hasan DEMIRCIOGLU ziyaret ettiler.

Ziyarette Borsa Yönetim Kurulu Baskanimiz Mustafa AYDAR ile Genel Sekreterimiz Yeliz AYDAR Katildi, Baskanimiz Mustafa AYDAR ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi.

AYDAR; BIRLIKTEN GÜÇ DOGAR

Baskanimiz Mustafa AYDAR Yeni kurulan Ceyhan Tarimsal Kalkinma Kooperatifini kurulusundan dolayi baskan ve yönetim kurulunu kutluyorum diyen baskanimiz Mustafa AYDAR bundan böyle Tarimsal Kooperatifinin her zaman yaninda olacaklarinin altini çizdi ve her zaman birlikten güç dogar biz Ceyhan için variz dedi.

AYLAK; AMAÇ ÜRETIMI GELISTIRMEK

Ceyhan Tarimsal Kalkinma Kooperatif Baskani Mustafa AYLAK Bizde yönetim olarak ziyaretten memnuniyet duyduk ve bizlere ziyaret için zaman ayiran Borsa Baskanimiz Mustafa AYDAR’a tesekkür ediyorum dedi. CEY. TAR, KOOP baskani Aylak kooperatif hakkinda kisa bilgiler verdi. Kooperatif ortaklarinin her türlü bitkisel, Hayvancilik, Ormancilik konularindaki üretimi gelistirmek, Ihtiyaçlari temin ve tedarik etmek; ortaklarinin ekonomik ve sosyal yönden gelismelerine yardimci olmaktir dedi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli