Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Cinsel tacizci kabusu oldu...

Cinsel tacizci kabusu oldu...

Adana'nın Kozan ilçesinde farklı zamanlarda 9 kadını taciz ettiği iddia edilen şahıs, 24 Kasım'da hakim karşısına çıkacak. Şahsın sosyal medyadan kadın profili ile ulaşarak taciz ettiği 29 yaşındaki genç kız, zanlının tutuklanmas?

Temmuz ayinda Facebook'tan aldigi cinsel içerikli taciz mesajlari ile korku dolu günler yasayan V.T. (29), polise giderek sikayetçi oldugunda tek magdurun kendisi olmadigini ve 9 kadinin ayni kisi tarafindan farkli dönemlerde taciz edildigini ögrendi. Savcilik tarafindan baslatilan sorusturma kapsaminda Kozan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, kadinlari taciz ettigi iddia edilen E.B.T.yi (27) gözaltina alarak, dijital materyallerde yaptiklari incelemelerde kadinlara attigi mesajlari ve kendisine gönderilen mesajlari belgeledi. Bunun üzerine E.B.T. hakkinda dava açildi.

Son dakika! Cinsel tacizci kabusu oldu

V.T, 24 Kasim'da görülecek olan durusma öncesi tacizcinin hak ettigi cezayi almasini istediklerini ifade ederek, 'Temmuz ayi basinda benim Facebook hesabina kadin profili ile cinsel içerikli mesajlar geldi. Hesaplari engelledikçe farkli profillerden eklemeye, mesajlar atmaya devam etti. Bana cinsel içerikli videolarini atarak sürekli taciz etmeye basladi. Karakola sikayete gittim. Orada benimle birlikte baska sikayetçi olan bayanlar da oldugunu gördüm. Çok basit bir sekilde 'Size bir sey sorabilir miyim?' diye basladi. Orada benimle birlikte baska bir magdur ismini vermesi üzerine onun üzerine gidildi. Cep telefonu ile bize yolladigi içerikler tespit edildi. Gözaltina alindi, tutuklandi. Bizler koruma karari aldik ama hapse girip çikti, yeniden bu koruma kararini ihlal etti. Bunu bu kez mahkeme reddetti. Telefonda içerikler incelendi, savciliktan aldigimiz bilgiye göre bu kisinin oldugu ispatlandi. Ama bu kisi, 'Savciya gitseniz de bir sey olmayacak' diyor. Illa bize temas olmasi mi lazim, tecavüz mü etmesi lazim? Bu kisi ceza almazsa bunun devami gelecek' dedi.!

Son dakika! Cinsel tacizci kabusu oldu

Magdur V.D., zanlinin 9 ayri taciz dosyasi oldugunu, ilk tacizinin 2015 yilinda olmak üzere kadinlari açik alanda elle tacizi basta olmak üzere 9 ayri davasinin bulundugunu söyledi. 



Anahtar Kelimeler: Cinsel tacizci kabusu oldu...
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false