Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Çintimar’dan, Seyhan Bld.Spor Kulübü’ne hayırlı olsun ziyareti

Çintimar’dan, Seyhan Bld.Spor Kulübü’ne hayırlı olsun ziyareti

Seyhan Belediyespor Kulübü’nün, Atletizm Kadınlar kategorisi’nde Süper Lige yükselmesinin yankıları sürüyor.

Seyhan Belediyespor Kulübü’nün, Atletizm Kadinlar kategorisi’nde Süper Lige yükselmesinin yankilari sürüyor.

Seyhan Belediyespor Kulüp Baskani Levent Ünal ve yönetim kurulu’na hayirli olsun ziyareti gerçeklestiren Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer  Çintimar, “ Sampiyonluk hepimizi mutlu etmistir. Bu basari sonrasinda sadece Seyhan Belediyespor Kulübü degil sehrimiz Süper lige yükselmistir” dedi.

 

ÇINTIMAR, “BASARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM”

Adana’yi sportif anlamda daha iyi noktalara getirebilmek adina elele vermeleri gerektigini belirten Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar, “ Atletizmde, kadinlar kategorisinde Seyhan Belediyespor Kulübümüzün sampiyon olarak Süper lige yükselmesi bizleri mutlu etmistir. Sampiyonluktan dolayi yönetim, teknik heyet ve sporcu kadrosunu kutluyor basarilarinizin devamini diliyorum.  Kentimizin yararina olacak sportif çalismalar konusunda her zaman isbirligi yapmaya haziriz” diye konustu.

 

ÜNAL, ' TÜRK SPORUNA ÖNEMLI SPORCULAR KAZANDIRMAYI HEDEFLIYORUZ”

Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar’a, ziyaretinden dolayi tesekkür eden Seyhan Belediyespor Kulüp Baskani Levent Ünal’da, “ Seyhan Belediye Baskanimiz Akif  Kemal Akay’in direktifleri dogrultusunda hareket ederek güzel islerin altina imza atmak için büyük bir ugras vermekteyiz.  Basari çitasini yükseltmeye kararliyiz. Bünyemiz içerisinde bulunan branslarda elde edilecek basarilarin yani sira Türk sporuna önemli sporcular kazandirmayi hedefliyoruz. Spor paydaslariyla da her zaman koordineli çalismalar gerçeklestirecegiz” dedi.

Ziyarette,Seyhan Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Üney,Semih Sayinta,Ümit Filazi ve Gençlik ve Spor Sube Müdürü Caner Taymis’da yer aldi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı