Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ÇİZMESİNİ GİYDİ İŞE KOYULDU

ÇİZMESİNİ GİYDİ İŞE KOYULDU

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahalle Muhtarı Göktürk Güngör, kendi imkanlarıyla yaptırdığı çocuk parkını ayağına çizmesini giyip kendi eliyle temizlemesi mahalle sakinleri tarafından büyük takdir topladı.

Adana'nin Çukurova ilçesine bagli Güzelyali Mahalle Muhtari Göktürk Güngör,  tatil dinlemedi kendi imkanlariyla yaptirdigi  çocuk parkini ayagina çizmesini giyip kendi eliyle temizlemesi mahalle sakinleri tarafindan büyük takdir topladi.

Yaptigi hizmetleriyle Türkiye'ye örnek olan Devletten aldigi  muhtarlik maasini  Fakir Fukaraya ve  dar gelirli ailelerin okuyan çocukalarina  burs olarak veren hayirsever muhtar Göktürk Güngör,kendi imkanlariyla yaptirttigi çocuk parkini temizleyerek Atatürk büstünü de yikayip temizlemesi daha sonra 19 Mayis Atatürk'ü anma Gençlik ve spor bayrami nedeniyle büstte gül koymasi Aziz Sehitlermizin ruhuna Fatiha okumasi Mahalle sakinlerini duygulandirdi.

Seçildiginden buyana Yaptigi hizmetleriyle isminden sikça söz ettiren basarili genç Muhtar Göktürk Güngör'ün  bu davranislari kamuoyu tarafindan takdirle karsilandi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli