Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çocuklar mektup yazdı Çetin ziyaret etti...

Çocuklar mektup yazdı Çetin ziyaret etti...

BAŞKAN ÇETİN’DEN ÇEVRECİ ÇOCUKLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BASKAN ÇETIN’DEN ÇEVRECI ÇOCUKLARA TESEKKÜR ZIYARETI

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Belediye Evleri Mahallesi’nde bulunan sitelerine Baskan Çetin’e yazdiklari mektupla geri dönüsüm kutusu isteyen Ela Havva Yasar, Ada Göçer ve Zeynep Apucu’yu ziyaret ederek hem geri dönüsüm kutularini teslim etti hem de duyarliliklari nedeniyle tesekkür etti. Çocuklara hediye veren Çetin, “Ela, Ada ve Zeynep evlatlarimizi ziyaret ederek çevreye duyarliliklarindan dolayi hem kendilerini hem de ailelerini kutladim. Çocuklarimizin çevre konusundaki duyarliligi gelecege olan umutlarimizi artiriyor” dedi.

Baskan Çetin, yazdiklari mektupta oturduklari site için geri dönüsüm kutusu isteyen çocuklarin sorumluluk bilincinde olmalarinin çok hosuna gittigini bu sebeple ziyaret etmek istedigini söyledi. Çetin, çocuklarimiz yazdiklari mektupta, “Dünyamizda bulunan küresel isinmayi durdurmak ve dünyamizi korumak için sizden istedigimiz sey geri dönüsüm kutulari. Simdiden çok tesekkür ederiz’’ demis bir de çok güzel bir resim yapmislar.

 

Ela, Ada ve Zeynep’i bu güzel mektup üzerine ziyaret etmek istedim. Geri dönüsüm hem çevreyi kirletmemek hem de kaynaklarin israf edilmemesi anlaminda dolayisiyla dünyamizin korunmasi için çok önemli. Bu sebeple atiklarimizi bu kutulara atacagiz. Biz size yasanabilir bir dünya birakmak zorundayiz. Onun için Çukurova Belediyesi olarak biz üzerimize düseni yapmak zorundayiz. Yasanabilir, tertemiz, piril piril bir dünya sizlere birakmamiz lazim. Kizilderelilerin bir sözü var. Diyor ki; “Dünya bize atalarimizdan miras kalmadi. Biz onu çocuklarimizdan ödünç aldik” Yani çocuklarimiza güzel bir dünya birakmak konusunda borcumuz var” diye konustu.

Çevre Koruma Kontrol Müdürlügünün Çukurova ilçesindeki okullarda çevre ile ilgili egitim çalismalari yaptigini söyleyen Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Çocuklarimiz bu sekilde bilinçli oldugu sürece ben inaniyorum ki piril piril bir dünyamiz olacak” dedi. Ziyarette Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü personeli çocuklara çevre ile ilgili kisa bir bilgilendirme yaparken Baskan Çetin, çocuklara hediye verdi ve hatira fotografi çektirdi.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false