Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Çölyak Hastalarına Glutensiz Gıda Desteği...

Çölyak Hastalarına Glutensiz Gıda Desteği...

Yüreğir Belediyesi, sadece glutensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak hastaları için önemli bir hizmete imza attı.

Yüregir Belediyesi, sadece glutensiz gida tüketmek zorunda olan çölyak hastalari için önemli bir hizmete imza atti.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in talimati ile harekete geçen Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri içerisinde glutensiz ürünlerin yer aldigi gida destek paketlerini ilçedeki çölyak hastalarina ulastirmaya basladi.

Piyasada az bulunan ve yüksek fiyatlara satildigi için çölyak hastalarinin almakta güçlük çektigi ürünler, Yüregir Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü'nce ilçede tespit edilen 60 aileye düzenli olarak dagitilmaya basladi

Toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçlarina yönelik hizmetler ürettiklerine dikkat çeken Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Ilçemizdeki çölyak hastaligi bulunan hemsehrilerimizin tespitlerini yaptik. Tüketebildikleri glutensiz ürünleri belirledik. Gida paketlerini hastalarimiza ulastirmaya basladik. Yüregir’de ikamet eden çölyak rahatsizligi bulunan tüm vatandaslarimiz bu hizmetimizden yararlanabilecek” dedi.

Glutensiz gidalara ulasimin güç ve ürünlerin de çok pahali oldugunu ifade ederek, belediyenin yaptigi bu yardimin çok önemli ve hayati oldugunu belirten aileler, Baskan Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli