Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CTO’nun da Katılım Sağladığı TOBB 76.-77. Genel Kurulu,Elektronik Ortamda Yapıldı.

CTO’nun da Katılım Sağladığı TOBB 76.-77. Genel Kurulu,Elektronik Ortamda Yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Türkiye’de ilk kez online üzerinden dijital ortamda Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

CTO’nun da Katilim Sagladigi TOBB 76.-77. Genel Kurulu,Elektronik Ortamda Yapildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan Türkiye’de ilk kez online üzerinden dijital ortamda Genel Kurul toplantisi gerçeklestirildi.

Tüm Türkiye’deki TOBB Delegelerinin katilimlariyla gerçeklesen Genel Kurul’a Ceyhan Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Seref Can, ve CTO TOBB Delegesi Veli Köksal ve Genel Sekreter Zafer Öz katilim sagladi.

Baskan Seref Can, 'TOBB, Baskanimiz M. Rifat Hisarciklioglu Baskanliginda camiamizi ve ülke ekonomimizi ilgilendiren her konuda, ülke menfaatlerini her seyin üstünde tutarak gerekli tesebbüslerde bulunarak sorunlarin devamli takipçisi olmustur. Pandemi sürecinde uygulanan tedbirler ve camiamizdaki hassasiyetlerden ötürü bu yil genel kurulumuzu elektronik ortamda gerçeklestirdik. Bu zorlu dönemde üyelerimizin ve is dünyasinin sorunlarina çözüm olma noktasinda her zaman gerekli hassasiyeti gösterdik. Bu yolda bize öncü olan ve is dünyasi için gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalisan TOBB Baskanimiz M. Rifat Hisarciklioglu'na tesekkür ederiz.

Pandemi sürecinde de her zaman oldugu gibi üyelerimiz için çalismaya devam edecegiz. Bu vesile ile genel kurulumuzda alinan kararlarin ülkemize ve camiamiza hayirli olmasini diliyorum' dedi.

 

Covid19 tedbirleri nedeniyle elektronik ortamda gerçeklesen 76. ve 77. Genel Kurul, saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsinin okunmasi ile basladi. Açilis konusmalari, TOBB 2019 ve 2020 faaliyetleri gösterimi, Yönetim Kurulu ve Komisyon raporlarinin sunularak oylanmasi ile devam ederken, dilek ve önerilen gündem maddelerinin görüsülmesi ile tamamlandi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli