Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çukurova Başkanlık Kupası sahiplerini buldu

Çukurova Başkanlık Kupası sahiplerini buldu

Çukurova Belediyesi, Adana Yüreğir Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü ile birlikte düzenlediği ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Çukurova Belediye Başkanlığı Kupası Trap Şampiyonası tamamlandı, kupalar sahiplerini buldu.

Çukurova Baskanlik Kupasi sahiplerini buldu

 

 

Çukurova Belediyesi, Adana Yüregir Avcilik ve Aticilik Spor Kulübü ile birlikte düzenledigi ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Çukurova Belediye Baskanligi Kupasi Trap Sampiyonasi tamamlandi, kupalar sahiplerini buldu.

 

Sariçam Yücel Kiliçyaldir Atis Poligonu’nda gerçeklestirilen sampiyonaya; Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Adana Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sefa Saygideger, Avcilik ve Av, Yaban Hayati Koruma Konfederasyonu (AYHAK) Baskani Ersin Düzyol, Doga Ve Milli Parklar Koruma (DKMP) 7. Bölge Müdürü Turgut Çangir, DKMP 7 Bölge Adana Il Sube Müdürü Yakup Atici, Sariçam Ilçe Gençlik Spor Müdürü Ali Bilgiç, Çukurova Belediye Baskani Özel Kalem Müdürü Idris Çinar, Milli sporcu Hakan Yüzbas, Retay Team, Orhan Arici, sporcular ve aileleri katildi. Yarismada trap atisi gerçeklestiren Baskan Soner Çetin de 6 atista 6 vurus gerçeklestirerek büyük alkis aldi.

 

ZORLUKOL: “YARISMALARIMIZI SÖLEN HAVASINDA GERÇEKLESTIRDIK”

Adana Yüregir Avcilik ve Aticilik Spor Kulübü Baskani Yunus Zorlukol, “Çukurova Belediyesi, Retay ve Özler Av sponsorlugunda kulübümüz tarafindan düzenlenen Çukurova Belediyesi Baskanlik Kupasi trap yarismamizi gerçeklestirdik. Çevre il ve ilçelerden avci dernekleri ile sporcularin aileleri ve çocuklariyla katildiklari, adeta sölen havasinda geçen müsabakalarimizda ödül alan sporcularimizi kutluyor ve sampiyonaya destek olan, kulübümüzden desteklerini esirgemeyen tüm sponsorlarimiza sahsim ve dernegim adina tesekkür ediyorum. Yarismaya katilan tüm av camiasina sükranlarimizi sunuyor, tüm sporcularin basarilarinin devamini diliyorum” diye konustu.

BASKAN ÇETIN “SAMPIYON OLAN SPORCULARIMIZI TEBRIK EDIYORUM”

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de, “Adana Yüregir Avcilik ve Aticilik Spor Kulübü Dernegi ile birlikte düzenledigimiz Çukurova Belediyesi Baskanlik Kupasi Trap Sampiyonasina katildik. Sampiyonanin aticilik sporuna önemli katkilar saglayacagina inaniyor, sampiyon olan sporcularimizi tebrik ediyorum.” Dedi.

 

Üç kategoride gerçeklestirilen Çukurova Belediyesi Baskanlik Kupasi sampiyonasinda, profesyonel kategorisinde birinciligi Murat Tamer alirken, ikinciligi Bekircan Yüzerçetin, üçüncülügü ise Faruk Dogar elde etti. Turnuvaya katilan tüm sporculara da çesitli ödüller verildi.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false