Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN’E YAKIŞMADI

ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN’E YAKIŞMADI

ÖRNEK MUHTAR’IN HİZMETLERİNE ÇUKUROVA BELEDİYESİNDEN BALTALAMA

ÇUKUROVA  BELEDIYE BASKANI ÇETIN’E YAKISMADI

ÖRNEK MUHTAR’IN HIZMETLERINE ÇUKUROVA BELEDIYESINDEN BALTALAMA

Adana’nin Çukurova ilçesine bagli Güzelyali Mahalle Muhtari Göktürk Güngör’e Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin tarafindan uygulanan siyasi baski tepkilere neden oluyor.

Göreve geldigi günden buyana Çukurova Belediyesi’nin bile yapamadigi hizmetleri kendi imkanlariyla yapan Tüm Türkiye ye örnek olan  Güzelyali Mahalle Muhtari Göktürk Güngör’ü kendisine rakip olarak gören Soner Çetin, Belediye ye ait Muhtarlik binasinin 7 is günü içerisinde bosaltilmasi konusunda tebligat gönderdi.

Soner Çetin’in bu tutumunu ayiplayan bazi mahalle sakinleri ise  Sosyal Medyada tebkilerini koyarak Belediyelerin yapamadigi hizmetleri sayin muhtarimiz Göktürk bey yapiyor. Aldigi muhtarlik maasini bile bir kurusuna dokunmadan fakir ailelerin çocuklarina burs olarak veriyor. Isi gücü mahallesine hizmet etmek ,sayin Çetin sayin Güngör’ü siyasette kendisini rakip olarak görüyor. Soner Baskanin bu çocuksu davranisi mahallemize karsi bir saygisizliktir. Biz Mahalle sakinleri olarak Muhtarimizdan memnunuz ve arkasindayiz’’diye sitem ettiler.

 

.'ÇADIR KURUP HIZMETE DEVAM EDECEGIM'

Çukurova Belediyesi'nden Güzelyali Mahalle Muhtarligi'na gönderilen tebligatta, muhtarlik binasi olarak kullanilan belediyeye ait binanin 7 gün içerisinde bosaltilmasi istenilince, muhtar Güngör binadan çikarilacagi takdirde parka çadir kurup vatandaslara hizmet etmeye devam edecegini ifade etti.Kendisine binayi bosaltmak için verilen sürenin doldugunu söyleyen  Güngör, ben mahalleme hizmet etmek için gerekirse parkta çadir kuracagim. Mahallem beni bu göreve getirdiginden buyana  tek derdim  hizmet yapmak ve yillardir Mahallemize yapilmayan hizmetleri gerek kendi imkanlarimla gerekse belediyenin imkanlariyla yapmaya gayret gösterdim. Bizi bu tür baskilarla hizmetlerimizi kimse baltalayamazlar. Varsin Muhtarligimiz olmasin. Vatandasimiza biz her yerde hizmet  veririz. Bizi kendilerine rakip olarak görenler utansin dedi.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı