Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çukurova’da kaçak yapıya geçit yok!

Çukurova’da kaçak yapıya geçit yok!

Çukurova Belediyesi; kaçak, proje hilafı olan yapıları affetmiyor. Bir süre önce kaçak olduğu için Yurt Mahallesi’nde 6 katlı bir binanın yıkımını gerçekleştiren Çukurova Belediyesi kez de Süleyman Demirel Bulvarı’nda kaçak olan

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da ilçede kaçak yapilara izin vermeyeceklerinin altini çizdi. Bu kapsamda Güzelyali Mahallesi Süleyman Demirel Bulvari üzerinde bulunan bir isyerinin kaçak olan bölümleri yikildi. Süleyman Demirel Bulvari’nda bulunan Papel Kafe-Restoranin ruhsatsiz olarak isyerine ekleme yaptigi Naci Özden Sitesi sakinleri tarafindan belediyeye bildirildi. Bunun üzerine Çukurova Belediyesi’nin ilgili birimleri isyerinde yaptigi tespitte sikayetin yerinde oldugunu belirledi.

Isyeri sahibine kaçak bölümün yikilmasi için süre veren Çukurova Belediyesi, bu süre içinde kaçak bölümün ortadan kaldirilmamasi durumunda uygulamanin belediye ekiplerince gerçeklestirilecegini ifade etti. Bunun üzerine ilgililer tarafindan yikim islemi baslatildi.

 

SITE SAKINLERI UYGULAMADAN MEMNUN

Kaçak bölümle ilgili sikayette bulunan Naci Özden Sitesi sakinleri Çukurova Belediyesi’nin kaçak yapi ile ilgili sikayetlerine aninda yanit vermesini memnuniyetle karsiladiklarini belirterek, “Sözkonusu isyeri kanunsuz olarak isyerine ekleme yapti. Bunu Çukurova Belediyesi’ne bildirdik. Sagolsun belediye yönetimi hemen harekete geçerek kaçak bölümün yikilmasini sagladi. Bu konuda duyarli davranan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin ve ekibine tesekkür ediyoruz” dediler.

SONER ÇETIN: KAÇAK YAPIYA TAVIZ YOK

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da kaçak yapiya izin vermeyeceklerini söyledi. Bir süre önce Yurt Mahallesi’nde 6 katli bir binayi yiktiklarini hatirlatan Baskan Soner Çetin, “Buradan bir kez daha sesleniyorum; kaçak ya da proje hilafi olan yapilari asla affetmeyecegiz. Herkes hakkina razi olacak. Bu konuda yasa ne diyorsa onu uygulayacagiz. Bunu herkes böyle bilsin” seklinde konustu.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı