Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Çukurova’dan besicilere yem desteği...

Çukurova’dan besicilere yem desteği...

Çukurova Belediyesi, Adana Organize Sanayi Bölgesinde kurulu Çin firması New Hope’nin hibe ettiği 2 ton yemi ilçenin kırsalındaki besicilere dağıtacak.

Çukurova Belediyesi, Adana Organize Sanayi Bölgesinde kurulu Çin firmasi New Hope’nin hibe ettigi 2 ton yemi ilçenin kirsalindaki besicilere dagitacak.

Daha önce de istihdam alaninda isbirligi yapan Çukurova Belediyesi ve New Hope Yem Fabrikasi iliskilerini farkli alanlarda gelistiriyor. New Hope Yem Fabrikasi Genel Müdürü Alex Ma, Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret ederek, belediyeye besicilere dagitilmak üzere 2 ton yem hibe etti.

Genel Müdür Alex Ma’ya tesekkür eden Baskan Soner Çetin, “New Hope Yem Fabrikasiyla istihdam alaninda is birligi yapmis ve Istihdam Birimi araciligiyla fabrikada vatandaslarimizi is basi yaptirmistik. Simdi sosyal sorumluluk projesi kapsaminda üreticilerimize yem destegi sagliyoruz. Bundan dolayi Sayin Genel Müdür Alex Ma ve isletmenin tüm yöneticilerine tesekkür ediyorum” dedi.

Çin firmasinin dünyanin 30 ülkesinde fabrikalari bulundugunu belirten Baskan Soner Çetin, “Ilk etapta hibe edilen yemleri Kabasakal Mahallesi’ndeki besicilere dagitacagiz. Daha sonra da yine muhtarlarimizla istisare ederek tüm kirsal mahallelerimizde bu destek devam edecek” seklinde konustu.

 

 

New Hope Yem Fabrikasi Genel Müdürü Alex Ma da isbirligi istegine olumlu yaklasan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’e tesekkür etti. Çukurova Belediyesi ile isbirliginin geliserek devam etmesini istediklerini belirten Alex Ma, “Besicileri desteklemeliyiz ki bizler de isimizi en iyi sekilde yapabilelim. Hayvanciligin gelismesi bizim de islerimize olumlu yansiyacaktir” ifadesini kullandi.

New Hope Yem Fabrikasi Genel Müdürü Alex Ma’nin Baskan Soner Çetin’i ziyaretine fabrikanin Insan Kaynaklari Yöneticisi Kayhan Dogan, Adana Satis Bölge Müdürü Engin Gezer ve tercüman Ihsan Savas da katildi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı