Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çukurova Zabıtasından Ramazan denetimi

Çukurova Zabıtasından Ramazan denetimi

Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayının gelmesiyle birlikte denetimlerini sıklaştırdı.

Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri Ramazan ayinin gelmesiyle birlikte denetimlerini siklastirdi.

Pastane, tatlici ve firinlarda denetimlerini yogunlastiran zabita ekipleri eksiklikler konusunda gerekli uyarilari yapti. Baskan Soner Çetin, her zaman oldugu gibi Ramazan ayi süresince de denetimlerin sürecegini açikladi.

On bir ayin sultani Ramazan geldi Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri denetimlerini yogunlastirdi. Çukurova Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri özellikle pastane, tatlici ve firinlara yönelik denetim gerçeklestirdi. Denetimlerde hijyen, gramaj ve koronavirüs kurallarina uyulup uyulmadigina dikkat edildi. Kurallara uymayan esnaf ve müsterilere uyarilarin da yapildigi denetimlerin Ramazan ayi boyunca yogun sekilde devam edecegi bildirildi.

DENETIMLER RAMAZAN BOYUNCA SÜRECEK

 
 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, zabita ekiplerinin rutin olarak denetimler yaptiklarini mübarek Ramazan ayinin gelmesiyle bu denetimlerin daha siklastirildigini söyledi. Esnafin pandemi dolayisiyla zor bir süreçten geçtigini bildiklerini belirten Baskan Soner Çetin, “Bunun yaninda halkimizin sagligini da düsünmek zorundayiz. Denetimlerimizi bu titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

Baskan Soner Çetin, “Bu vesileyle Ramazan ayinin halkimiza bolluk, bereket ve huzur getirmesini diliyorum. Bu mübarek ayda yeni acilar yasamamak için herkesten dikkatli olmalarini ve kurallara uymalarini bekliyorum. Esnafimiza hayirli isler diliyor, herhangi bir ceza ile karsi karsiya kalmamalari için dikkatli olmalarini bekliyorum” seklinde konustu.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı