Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

'Cumhuriyetimiz 98 yaşında'

Başkan Erdem yayınladığı mesajında; 'Bugün, yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek, bize emanet edilen Cumhuriyet’in gösterdiği yolda çağdaş uygarlık seviyelerine ulaşmak ve üzerine çıkmak görevini toplumca üstlenmiş bulunmaktay

CEYHAN BELEDIYE BASKANI HÜLYA ERDEM 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI MESAJI

 

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

 

 

'Cumhuriyetimiz 98 yasinda'

 

Baskan Erdem yayinladigi mesajinda; 'Bugün, yarinlarin sorumlulugunu üstlenebilecek, bize emanet edilen Cumhuriyet’in gösterdigi yolda çagdas uygarlik seviyelerine ulasmak ve üzerine çikmak görevini toplumca üstlenmis bulunmaktayiz.

Bize, Cumhuriyetimizi armagan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve aziz Sehitlerimize olan görevimizi yerine getirebilmemiz, onlarin emaneti olan Cumhuriyetimizi korumak ve yasatmakla mümkün olacaktir. Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak;  çagdas dünya devletleri içinde saygin yeri ile her alanda büyük bir degisim ve atilimin somut ifadesidir. Unutmamaliyiz ki biz, en zor zamanlarinda bile dünyaya sadakat ve vatanseverligin essiz örneklerini göstererek bugünlere gelmis büyük bir milletiz. Bu güven ve istikrar ortamini korumaya devam edecegiz. Halkin iradesi ve idaresinden yana olan bu rejim için çok sancili süreçlerden geçilmistir. Yokluk ve türlü zorluklar içindeki ülkemizin insanlarinin yorgunlugunu gören, vatandaslarin bagimsizliga ve özgürlüge olan ihtiyacini bilen ve önemseyen bir deha önce Meclis’i kurmus ve “Egemenlik Kayitsiz Sartsiz Milletindir” demistir. Bu duygu ve düsüncelerle  bizlere bu topraklari ebedi yurt kilan basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaslarini, kahramanlarimizi ve aziz sehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnetle aniyorum. Cumhuriyetimizin 98. yasi kutlu olsun” dedi.

 

 



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı