Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ÇÜ'nün yeni rektörü göreve başladı...

ÇÜ

ÇÜ'nün yeni rektörü göreve başladı...

Çukurova Üniversitesinin (ÇÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Prof. Dr. Mustafa Kibar’dan görevi devraldi.
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan Çukurova Üniversitesi Rektörlügüne atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel yapilan törenle görevine basladi. Rektör Prof. Dr. Tuncel’i karsilayan Prof. Dr. Kibar, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e Rektörlük cübbesini giydirerek, Çukurova Üniversitesinin mührünü teslim etti.

 

Çukurova Üniversitesinde Devir Teslim Töreni Yapildi

Karsilikli iyi niyet temennilerde bulunan ikili, birbirine çiçek ve plaket takdim etti. Eski Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Ülkemizin en köklü ve prestijli üniversitelerinden biri olan Çukurova Üniversitesinde sekiz yildir büyük bir onur ve gururla Rektörlük görevini tamamladigini belirterek emegi geçen herkese tesekkür etti.

 

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel Görevi Devraldi

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ise 47 yillik geçmisi ile ulusal ve uluslararasi alanda basarilara imza atan Çukurova Üniversitesini daha ileri noktalara tasimak için tüm güçleriyle çalisacaklarini söyledi.
Rektör Prof. Dr. Tuncel, görev süresi dolan Prof. Dr. Mustafa Kibar ve ekibine tesekkür etti. Cumhurbaskani Sayin Recep Tayyip Erdogan'in teveccühleri ve güvenleriyle Çukurova Üniversitesi Rektörlügüne atandigini bildiren Prof. Dr. Tuncel, Yüksekögretim Kurulu (YÖK) Baskani Yekta Saraç'a da desteklerinden dolayi tesekkür etti.
Çukurova Üniversitesinin ilk kadin Rektörü olarak tarihe geçen Prof. Dr. Meryem Tuncel, Prof. Dr. Mustafa Kibar’i aracina kadar ugurlayarak görevine basladi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli