Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

DAĞDELEN;BAYRAMLAR BİR BİRİMİZE ŞEVKAT ELİMİZİ UZATMAKTIR

DAĞDELEN;BAYRAMLAR BİR BİRİMİZE ŞEVKAT ELİMİZİ UZATMAKTIR

Adana'da Trafik,01 Adana,Biz Adanayız grubu kurucularından Dağdelen Hafriyat sahibi Hayırsever Genç iş adamı İsmail Dağdelen, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adana'da Trafik,01 Adana,Biz Adanayiz grubu kurucularindan Dagdelen Hafriyat sahibi  Hayirsever Genç is adami Ismail Dagdelen, Ramazan Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi.

Dagdelen mesajinda  “Evveli rahmet, ortasi magfiret ve sonu azaptan kurtulus” olan mübarek Ramazan ayini geride birakarak, sevgimizi, umutlarimizi, kardeslik ve dostlugumuzu, mutlulugumuzu ve kederlerimizi paylasma, bütün bir toplum olarak kaynasma günü olan bayrama ulasmanin huzur ve sevincini yasiyoruz.

    Bayramlar, her yil gelip geçen siradan günler olmaktan öte, darginlik ve kirginliklarin giderildigi, baris, sevgi ve esenligin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayildigi, “Ben’i” “Biz” yapan yüce dinimizin rahmet kaynakli çagrisina kulak verilip, yani basimizdakinin fark edildigi ve gözetildigi, toplumda açilan sosyal yaralarin sarildigi, birlik, beraberlik ve kardeslik duygularimizin yeniden güç kazandigi çok özel günlerdir.

    Bayramlarda, sevgi, saygi, özveri, fedakârlik ve güzellikler adina ne varsa harmanlayip bunlari gönülden gönüle sunabilmeliyiz. Farkli düsüncelerden dolayi insanlari yargilamadan, siniflandirmadan ve ötekilestirmeden gönül kapilarimizi birbirimize açmali, aramiza koydugumuz mesafeleri kaldirarak sefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmaliyiz. Varlik sebebimiz ve hayir dualarina her zaman muhtaç oldugumuz aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocuklari sevindirmeliyiz.

    Bu duygu ve düsünceler ile basta Adanalilar olmak üzere tüm  halkimizin, milletimizin ve tüm Islam âleminin Ramazan Bayramini kutluyor, bu bayramin hepimize, bütün insanliga baris ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. dedi

 
 


  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false