Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

DAĞDELEN HAFRİYATTAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

DAĞDELEN HAFRİYATTAN 19 MAYIS ATATÜRK

Dağdelen Hafriyat sahibi hayırsever iş adamı İsmail Dağdelen , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Dagdelen Hafriyat sahibi hayirsever is adami Ismail Dagdelen , 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami'ni nedeniyle kutlama mesaji yayinladi.
 

Dagdelen , 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami'ni nedeniyle yayinladigi  kutlama mesajinda  su ifadelere yer verdi:

'19 Mayis 1919 tarihi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulusuna öncülük eden Kurtulus Savasi'nin en önemli baslangiç tarihidir. Bagimsizlik mücadelemizin temsili olan 19 Mayis günü, milli hafizamizda çok önemli yer edinen 23 Nisan, 30 Agustos ve 29 Ekim gibi destansi basarilarin da kaynagidir. Bu sebeple, aziz milletimiz, gençlerimiz, 19 Mayis ruhuyla istiklalimize ve istikbalimize, demokrasimize ve cumhuriyetimize ilelebet sahip çikacaktir.

Gazi Mustafa Kemal 98 yil önce bugün, düsman isgali altindaki yurdu kurtarmak için çareyi millette bulmus, zafere giden yol milletin azim ve inanciyla kat edilmistir. Milletimiz esarete karsi tüm varligiyla direnmis ve tüm dünyaya örnek olan bir mücadeleye imza atmistir.

Inaniyoruz ki Türkiye'nin istikbali, milletimizin umudu ve gözbebegi olan gençlerimizin omuzlari üzerinde yükselecektir. Gençlerimiz, tarihimizden aldiklari ilhamla, medeniyet yürüyüsümüzü bundan sonra da çok daha ileri mesafelere tasiyacaklardir.

Bu vesileyle, basta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Istiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarini, essiz fedakârliklariyla milletimizin gönlünde ölümsüzlesen bütün sehit ve gazilerimizi rahmetle, sükranla aniyor, basta gençlerimizin olmak üzere vatandaslarimizin 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami'ni kutluyorum.'dedi



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false