Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Deniz Akkaya Yeliz Yeşilmen hakkında konuştu

Deniz Akkaya Yeliz Yeşilmen hakkında konuştu

Deniz Akkaya'dan, Yeliz Yeşilmen'in boşanmasına şaşkına çeviren bir yorum geldi: Eşin, Selin Ciğerci ile evlensin

Deniz Akkaya Yeliz Yesilmen hakkinda konustu

 

Deniz Akkaya'dan, Yeliz Yesilmen'in bosanmasina saskina çeviren bir yorum geldi: Esin, Selin Cigerci ile evlensin

 

Söylemezsem Olmaz programinda sunuculuk yapan Deniz Akkaya, Yesil Yesilmen ile bosanan Ali Ugur Akbas için 'Selin Cigerci ile evlenebilir' diyerek herkesi sasirtan bir yorum yapti.

Geçtigimiz subat ayinda aglayarak çektigi videoda 'Sonumun Bergen gibi olmasini istemiyorum' diyen Yeliz Yesilmen, 11 yil önce evlendigi 2 çocugunun babasi Ali Ugur Akbas ile bosandi. Bu haberi Söylemezsem Olmaz programinda yorumlayan Deniz Akkaya, çok sert ifadelerde bulundu.

'ESIN SELIN CIGERCI ILE EVLENSIN'

Beyaz TV'de yayinlanan Söylemezsem Olmaz programinda Yeliz Yesilmen'in bosanmasi hakkinda konusan Deniz Akkaya, 'Esin bizlere hakaret ederken sen arkada alkis tutarken, kusura bakma bosanirken dayakta yesen ben sana sahip çikmam. Esin Ali Ugur Akbas ile Selin Cigerci evlenebilir' dedi.

 

11 YILLIK EVLILIK BITTI

Taze Magazin'in haberine göre, evliligindeki sorunlari çözemeyen Yesilmen, ayrilik karari aldi. Çift, pazartesi günü sessiz sedasiz bosandi. Sosyal medya hesabini aktif sekilde kullanan ve her anini takipçileriyle paylasan Yeliz Yesilmen, özel hayatiyla ilgili gelen sorulari cevapsiz kalamadi. 'Mesajlarinizi okuyorum, çok tesekkür ederim. Özel hayatimla ilgili de çok soru geliyor ama lütfen özel hayatimla ilgili seyleri bir süre sormayin. Biz böyle lay lay lom sekilde gidelim' dedi.

 

DENIZ AKKAYA VE YELIZ YESILMEN ARASINDA NE OLDU?

Yeliz Yesilmen, geçtigimiz yillarda esinin yatakta atletli bir fotografini paylasmis Deniz Akkaya da fotografa 'Günaydin sevgilim ne güzel bir gün degil mi? Kahvaltidan önce biraz daha seviselim mi?' yazmisti. Bu sözlerinden sonra Yesilmen ve esi Deniz Akkaya'yi sert bir dille elestirmisti.

 



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false