Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık DEVA Partisi Ceyhan İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık DEVA Partisi Ceyhan İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

DEVA Partisi Ceyhan ilçe binasında Yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri tarafından yoğun katılımla sağlanan istişare toplantısı gerçekleştirildi.

DEVA Partisi Adana Il Baskani Sadullah Kisacik DEVA Partisi Ceyhan Ilçe Baskanligini ziyaret etti.
DEVA Partisi Ceyhan ilçe binasinda Yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri tarafindan yogun katilimla saglanan istisare toplantisi gerçeklestirildi.
DEVA Partisi Adana Il Baskani Sadullah Kisacik güncel yerel konulardan bahsederek, ‘’ Ceyhan ve Adana’da bulunan isletmelerin ve esnafin sorunlari hakkinda bilgi verdi. pandemiden dolayi esnaf zorluk içinde, hükümetin esnafa verdigi desteklerin yetersiz oldugunu söylemeye zaten gerek yok. Bu yapilanlarin ne hakka ne vicdana sigan bir tarafi var dedi.
DEVA Partisi Ceyhan Ilçe Baskani Mehmet Çakir ise konusmasinda su noktalara degindi:
Istisare toplantisinda genel merkez çalismalari, genelde ve yerelde saha çalismalari, kongre süreçleri, kongrelerin planlanmasi konulari ele alindi. Ayrica kuruldugundan beri kadinlarimiz her zaman sistemin içinde yer aldi ve almaya devam edecektir. Hepimiz farkli geçmislerden gelebilir, farkli inançlara sahip olabilir, farkli yasayis tarzlarini benimsemis olabiliriz. Ancak tek bir gerçek var, hepimizin hayali iyi bir Türkiye’de yasamak, güzel sabahlara uyanmaktir. ‘’ dedi.
 


  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli