Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Deva partisi sağlıkçılardan destek istedi...

Deva partisi sağlıkçılardan destek istedi...

Deva Parti Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı ve Yöneticileri Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek hem tanıştılar hem de partilerine destek istediler.

ACI, “IYI INSAN OLAN HERKESI PARTIMIZE BEKLIYORUZ”

Adana Tabip Odasi Baskan ve Yöneticilerine bulundugu ziyarette konusan Deva Partisi Seyhan Ilçe Baskan Halit Aci, “Isini bilmeyen isinin ehli olmayan kisilere yetki verip, onlari da bir yerlerde konumlandirinca devlet yönetilemez oluyor. Pandemide bunun bir örnegini yasadik. Türkiye’de her noktada sikinti var ama saglik bu isin en basinda geliyor. Siz hekimlerin fikirlerinin alinmamasi, sundugunuz önerilerin islerine gelmedigi için TTB’yi kapatmayi göze alacak kadar ileri gitmeleri pandemideki kayiplari gözler önüne serdi. Genel Baskanimiz Ali Babacan Türkiye’de bir iktidar ve muhalefet sorunu oldugunu bildigi için Deva Partisini kurdu. Pandemi nedeniyle zorlu bir süreç yasadik ama Genel Seçimlere hazir hale geldik. Hedefimiz; siyasetin uslubunu degistirmek. Yeni nesil söylemler, yeni nesil fikirler ve yeni nesil siyasetçiler üretmek. Genel Baskanimizin Deva Partisinde olmak için her zaman iki kriteden bahseder. Birincisi iyi insan olacaksiniz. Birde isinizde iyi insan olacaksiniz. Bu iki kriterde olan herkesi partimize bekliyoruz. “ dedi.

 

UZM. DR. MENTES, “ZOR GÜNLER BIZI BEKLIYOR”

Deva Partisi Seyhan Ilçe Yönetiminin ziyaretinden memnun oldugunu dile getiren Tabip Odasi Baskani Uzm. Dr. Selahattin Mentes, konusmasinda pandemi sürecine vurgu yapti.
Baskan Uzm. Dr. Mentes, “Pandemide ilk vakanin görüldügü günden bu güne kötü yönetilme sonucu üçüncü pik yasanmaktadir. Hastanelerimizin yogun bakimlari maalesef doludur. Üzülerek söylüyorum Adana da yeni servisler açilmaya baslandi. Gelinen nokta zor günlerin bizi bekledigini gösteriyor. 32.500 kaybimiz var. Karadenizde yapilan toplantilar sonucu oralar kipkirmizi oldu. Yetmedi Türkiye’nin neredeyse tüm illeri kirmiziya boyandi. Bilimin ve aklin yolu bizim yolumuz. Bilimde diyor ki “mutlaka asilamayi yapin”, kurallari sinir, kisi, zümre, tarikat ayirmadan uygulayin. Ama bunlar yapilmadi. Korunma isi vatandasa düstü. Dilegim bu pandemiden bir an önce kurtulmak. Ülkemiz için, kentimiz için, insanimiz için, dogamiz için, hayvanlarimiz için iyi yapan her kurum ve kisinin yaninda yer almaya her zaman haziriz.” diye konustu.

 



  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli