Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DEVA PARTİSİ TUFANBEYLİ İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DEVA PARTİSİ TUFANBEYLİ İLÇE KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KISACIK : Deva Partisi İddialı bir partidir. Devlet’in yönetimini de Adana’nın yönetimine de talibiz.

DEVA PARTISI TUFANBEYLI ILÇE KONGRESI GERÇEKLESTIRILDI

KISACIK : Deva Partisi Iddiali bir partidir. Devlet’in yönetimini de Adana’nin yönetimine de talibiz.

Deva Partisi Tufanbeyli 1. Olagan ilçe kongresi Tufanbeyli’de gerçeklestirildi. Kongreye Deva Partisi Adana Il Baskani Sadullah Kisacik, il yönetim kurulu üyeleri, Tufanbeyli siyasi parti ilçe baskanlari ve Tufanbeyli ilçe delegeleri katildi.

Tufanbeyli ilçe baskani Haci Rüstem Keçe kongrede yaptigi konusmada Kurucu ilçe baskani atandigi günden bugüne Tufanbeyli halki tarafindan ciddi bir teveccühle karsilandiklarini, ilçe yönetimini olusturduklarini ve çalismalara basladiklarini bu süreçte Tufanbeyli’ye Deva olacak köy ve mahalle temsilciliklerini atamayi sürdürdüklerini söyledi. Böylesine önemli bir göreve bizleri layik gördükleri için Il Baskanimiz Sadullah Kisacik’a ve Genel Baskanimiz Ali Babacan’a tesekkürlerimi arz ediyorum dedi.

Deva Partisi Adana Il Baskani Sadullah Kisacik kongrede yaptigi konusmada Deva Partisinin henüz 1 yasinda olmasina ragmen tüm ülkede hizla teskilatlandigini ve deva kadrolarinin her gün daha da büyüdügünü söyledi.

Deva Partisinin Türkiye siyasi hayatinda yasanan tikanikligi gidermek amaci ile kuruldugunu ve halkin siyasete dair kaybolan inancini yeniden yeserttigini dile getiren Sadullah Kisacik, Ülkenin her geçen gün daha da kötüye gittigini gören ve mevcut siyasi yapinin bu kötüye gidisi durduracak bir irade gösteremedigini idrak eden Sayin Genel Baskanimiz Ali Babacan ve yol arkadaslari milletimizin taleplerine daha fazla kayitsiz kalamamis Demokrasi ve Atilim Partisini kurmustur.

Sadullah Kisacik yaptigi konusmada; Demokrasi ve Atilim Partisi sadece % 10 - %20 oy alalim, Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edilelim mantigi ile kurulan bir parti degildir. Deva Partisi Ülkeyi ve Devleti yönetme, iktidar olma hedefi ile kurulmus iddiasi olan bir partidir. Milletimizin destegi ile hem ülkemizi, hem sehrimizi Deva Partisinin liyakatli kadrolari yönetecektir dedi.

Yapilan kongrenin ardindan Deva Partisi Il Baskani Sadullah Kisacik ve Tufanbeyli ilçe baskani Haci Rüstem Keçe Tufanbeyli esnafini ziyaret etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı