Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

DSİ 6. BÖLGEDE 7 BİN TL’BİLMECESİ

DSİ 6. BÖLGEDE 7 BİN TL’BİLMECESİ

DSİ 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Makine imalat ve Donatım Şube Müdürlüğünde bir skandal daha gün yüzüne çıktı.

DSI 6. BÖLGEDE 7 BIN TL’BILMECESI

 

DSI 6. Bölge Müdürlügüne bagli Makine imalat ve Donatim Sube Müdürlügünde bir skandal daha gün yüzüne çikti.

Gazetemizi arayan DSI 6. Bölge çalisanlarindan oldugu iddia edilen bazi kisiler DSI 6. Bölge Müdür Yardimcisi B.P ile Makine Imalat Donatim Sube Müdürü S.A’nin bilgisi dahilinde tasimaciligini  Haziran ayinda Göker Sirketinden alip her ay dogrudan temin ihaleyle  Mustafa Karaninoglu’na ait Karalar tasimaciliga verdikleri burada ise Eylül ayindan buyana  Devletten haksiz kazanç elde ettikleri iddia edildi.

Göker Tasimacilik Sirketinden is alindiktan sonra Makine imalat ve Donatim Sube Müdürü S.A Ile Karalar Tasimacilik sahibi ile birlikte Soförleri toplanti salonunda toplayarak hesaplarina 7 bin tl para yatirilacagini bu paranin ise  tekrar kendilerine iade edilmesini istediklerini iade etmeyenleri ise isten çikartacaklarini söyledikleri iddia edildi.

Ayrica yine Bölge Müdür yardimcisi B.P’nin bilgisi dahilinde DSI 6. Bölge müdürlügünde bulunan Mescitte toplanan paralarin bir kismini Abdurahman Temel ismindeki bas söfore toplattiklari iddia edildi.

 

Iddialar bununla da kalmiyor.

Merak edilen sorular? Bas Söfor Devletin malini kendi Maliymis gibi kullaniyor siz susuyorsunuz Acaba sizin açiginizi bildiginden dolayimi görmezden geliyorsunuz?

Bas Söfor Abdurahman Temel’in iddia ettikleri gibi Gayri resmi olarak para topladigi ayrica Kurumda usulsüzlük yaptiklari islere niçin göz yumdugunuz merak konusu?

Daha Fazlasi yarin Çukurova Flash haber gazetesinde



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli