Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

DSİ 6. BÖLGEDE ORGANİZE İŞLER

DSİ 6. BÖLGEDE ORGANİZE İŞLER

DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğünde yaşanan ihalelerin arkasında kimler var Makine Donatım İkmal Müdürünün yolsuzluklarına niçin göz yumuluyor.

DSI 6. BÖLGEDE ORGANIZE ISLER

DSI Adana 6. Bölge Müdürlügünde yasanan ihalelerin arkasinda kimler var Makine Donatim Ikmal Müdürünün yolsuzluklarina niçin göz yumuluyor.

Hangi Üst Makamdakilerin isimleri geçiyor.Yaptigimiz bunca haberlere karsi neden Kulak tikaniyor.Görevden alinmasi Beklenen Süleyman Akgün isimli sube müdürünün KARALAR Sirketi sahibi Mustafa Karaninoglu ile baglantilari nedir.Türkiye’de Cumhur ittifakinin kan kaybettigi su günlerde çikan bu haberler nedeniyle Yolsuzlukara göz yuman DSI’den Sorumlu Akif Özkaldi’nin vurdum duymazligi yüzünden vatandasin gözünde Cumhur ittifakinin güvensiz hale ne sekilde geldigi ve daha fazlasi DSI’DE ORGANIZE ISLER  baslikli yazi dizimizde. Yaklasik 1 ay sürecek olan bu yazi dizisi Anakara’da yeni yayin hayatina baslayan yeni olusum gazetemizde de yer alacak. Ilk Yayinimiz 4 Ekim Pazartesi günü cukurovaflashhaber gazetesi ve cukurovaflash.com’da takip edebilirsiniz.

Not Gazetemize ulasmak isteyen okuyucularimiz Turan Cemal Beriker Bulvari üzerinde bulunan 4 yol Kavsagi civarindaki Duran büfe gazete Bayisinden ücretsiz temin edebilirler. Veya Osmanyavuz_adana@hotmail.com adresimizden adreslerini gönderip kargoyla yine ücretsiz olarak temin edebilirler.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı